Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2024

Βαγγέλης Σφυρίδης: Να μας απαντήσει ο κ. Δήμαρχος, ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής ψήφισαν υπέρ για την αποδοχή δωρεάς από την εταιρεία MetLen Energy and Metals Α. Ε.

Να μας απαντήσει ο κ. Δήμαρχος, ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής κ. Οικονόμου και τα μέλη της Συμπολιτευσης που την απαρτίζουν και ψήφισαν υπέρ στο έκτακτο θέμα που τέθηκε στην συνεδρίαση της 02/09, την αποδοχή της δωρεάς που ζητήθηκε από τον ίδιο τον κ. Δήμαρχο από την εταιρεία MetLen Energy and Metals Α. Ε. το ποσο των 31.000€ για την κάλυψη των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Δήμου μας, στα εξής ερωτήματα:

1) τα χρήματα ζητήθηκαν στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης από εταιρεία που ήδη έχει τοποθετήσει ανεμογεννήτριες ;

2) ποιες καλοκαιρινές εκδηλώσεις και τι ακριβώς θα πληρωθεί εφόσον είχε προβλεφθεί και ενταχθεί στον οικονομικό προϋπολογισμό του Δήμου σχετικό ποσό.

3) και σημαντικότερο, πρόκειται για καινούργια θυγατρική η Καρυστίας Μ. Α. Ε.

και γνωρίζετε αν θέλει να τοποθετήσει νέες ανεμογεννήτριες ή ίσως και μπαταρίες, με ότι αρνητικές επιπτώσεις θα έχουν τα παραπάνω για τον Δήμο μας;

Αν ισχύει η τελευταία περίπτωση , για ακόμα μία φορά με την αποδοχή αυτή τους δίνετε πρόσφορο έδαφος και έρχεστε σε ευθεία αντίθεση με τις ομόφωνες αποφάσεις που έχουν παρθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο για καμιά άλλη τοποθέτηση ανεμογεννητριών και εγκατάσταση μπαταριών.

Παρακαλώ απαντήστε μας, πάρτε επιτέλους ξεκάθαρη θέση και σταματήστε να εξακολουθείτε να πατάτε σε δυο βάρκες.

Εμείς, από την πλευρά μας, δεν θα επιτρέψουμε να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση.

"Δύναμη Ελπίδας"- Βαγγέλης Σφυρίδης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...