Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024

Συγκέντρωση - διαμαρτυρία στο Νοσοκομείo Καρύστου

Την Πέμπτη 17 Οκτώβρη μέρα πανελλαδικής απεργίας των εργαζομένων στα Νοσοκομεία ο Σύλλογος Συνταξιούχων πραγματοποίησε συγκέντρωση-διαμαρτυρία έξω από το Νοσοκομείο Καρύστου.

Συμμετείχαν συνταξιούχοι, εργαζόμενοι του Νοσοκομείου και άλλοι εργαζόμενοι της περιοχής .

Εκφράσαμε την αλληλεγγύη μας στους υγειονομικούς και διαμαρτυρηθήκαμε για την κατάσταση στα νοσοκομεία και το Νοσοκομείο Καρύστου.

 Απαιτήσαμε μόνιμες προσλήψεις στο Νοσοκομείο για όλα τα κενά που υπάρχουν και την ολοκλήρωση και λειτουργία της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού με κρατική χρηματοδότηση. 

Τα συνθήματα που κυριάρχησαν ήταν «Τα νοσοκομεία δεν είναι επιχειρήσεις κάντε τώρα μαζικές προσλήψεις», «Με κέρδη και ζημιές δε γίνεται υγεία, δώστε λεφτά για τα νοσοκομεία» «Δώστε λεφτά για την υγεία και όχι για του ΝΑΤΟ τα σφαγεία» «Τώρα Μονάδα Τεχνητού Νεφρού, φτάνει η κοροϊδία του λαού»

Χαιρετισμό απεύθυνε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Συνταξιούχων Δήμου Καρύστου Γιώργος Οικονομόπουλος και η Ευαγγελία Μαγγανιάρη, μέλος του Σωματείου εργαζομένων Νοσοκομείου Καρύστου.

Η συγκέντρωση-διαμαρτυρία τελείωσε με την υπόσχεση ότι θα συνεχιστεί ο αγώνας για αποκλειστικά δημόσια, δωρεάν υγεία για όλο το λαό, για πλήρη στελέχωση του Νοσοκομείου Καρύστου καθώς και την ολοκλήρωση και λειτουργία της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού με κρατική χρηματοδότηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...