Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024

Συνδικάτο Τροφίμων Ποτών Εύβοιας: Κάτω τα χέρια από την Πρόεδρο και το Σωματείο του Νοσοκομείου Χαλκίδας

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ από το ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ και την Πρόεδρό του!

Με γελοία επιχειρήματα προσπαθούν να βάλουν εμπόδια στους αγώνες των εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας (ΓΝΧ) και του Σωματείου τους για να μπορούν να τα κονομάνε τα κοράκια της Υγείας και μέσα στο ίδιο το ΓΝΧ!

Δηλαδή, δεν φτάνει που λόγω των μεγάλων ελλείψεων:
  •  πηγαίνεις στα επείγοντα και ενδέχεται να περιμένεις με τις ώρες να σε δει γιατρός,
  •  όταν νοσηλεύεσαι, ανάλογα ώρα-μέρα, μπορεί να περάσουν ώρες να δεις νοσηλευτή,
  •  πλέον δεν μπορείς να κάνεις ούτε μία απλή εξέταση όπως πχ ακτινογραφία για τα βιβλιάρια υγείας που χρειαζόμαστε στον κλάδο και αναγκαζόμαστε σε πληρωμή έξω,
  •  οι γιατροί στο ΓΝΧ κάνουν βάρδιες 32 και πλέον ωρών και σε αυτές τις συνθήκες πρέπει
  • να εξετάζουν ανθρώπους,
  •  οι νοσηλευτές και άλλοι συνάδελφοι του ΓΝΧ έχουν χρωστούμενα ρεπό πολλών ετών, αλλά από πάνω δεν θέλουν να μιλάει κανείς για αυτά τα προβλήματα και πολύ περισσότερο να διεκδικεί καλύτερες συνθήκες, προσλήψεις κτλ και καλύτερες παροχές υπηρεσιών υγείας!
Το Σωματείο εργαζομένων του ΓΝΧ πέρα από τις πετυχημένες κινητοποιήσεις που κάνει διεκδικώντας ενάντια σε αυτήν την αθλιότητα, με τη στήριξη πολλών σωματείων της περιοχής, παράλληλα έχει προβεί και σε ενέργειες που περιγράφουν την τραγική κατάσταση σε όλους τους αρμόδιους (Διοίκηση ΓΝΧ, Επιτροπή Χειρουργείων, Υπουργό Υγείας, Διοικητή 5ης ΥΠΕ, αστυνομία) τις οποίες υπέγραφε η Πρόεδρος του Σωματείου ως νόμιμος εκπρόσωπός του!

ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥΣ!!!

Έκαναν μήνυση στην Πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων του ΓΝΧ για συκοφαντική δυσφήμιση γιατί όπως λένε βλάπτει την αξιοπιστία, τη φήμη και την εμπιστοσύνη των πολιτών στην παροχή υπηρεσιών υγείας από το ΓΝΧ!!! (εδώ γελάμε!!!)

Η μήνυση υποβλήθηκε από το Διοικητή Νοσοκομείου Χαλκίδας, τη Διευθύντρια Διοικητικής Υπηρεσίας, τη Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας. Ως μάρτυρες είναι 4 γιατροί “πρωτεργάτες-υπέρμαχοι” των απογευματινών επί πληρωμή χειρουργείων. Ανάμεσά τους “φιγουράρει” Περιφερειακός σύμβουλος εκλεγμένος με τον συνδυασμό του Περιφερειάρχη!

Μάλιστα αποτελεί πρόκληση το γεγονός ότι η μήνυση δεν έγινε στο Σωματείο του ΓΝΧ αλλά
στην Πρόεδρό του που ενεργούσε για λογαριασμό του Σωματείου του ΓΝΧ!

Στόχος τους είναι να τρομοκρατήσουν για να περάσουν τα σχέδιά τους για business μέσα στα νοσοκομεία. Δηλαδή οι εργαζόμενοι και ο λαός να πληρώνουμε για νοσοκομεία χωρίς όμως να υπάρχει προσωπικό που να παρέχει υπηρεσίες υγείας αλλά να τα χρησιμοποιούν ιδιώτες που θα τους πληρώνουμε από πάνω αδρά και όποιος δεν έχει να πεθαίνει.

ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!!! – ΝΑ ΠΑΡΘΕΙ ΠΙΣΩ Η ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ!
ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΜΙΣΟΥΣ, ΥΓΕΙΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ–ΕΞΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠ’ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΑ ΣΦΑΓΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...