Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020

Ο Δήμος Κύμης-Αλιβερίου για την αύξηση των κρουσμάτων του Κορωνοϊού

Είναι γνωστό ότι η Χώρα μας αντιμετώπισε έγκαιρα και με σημαντική επιτυχία την πανδημία του Κορωνοιού που απασχολεί όλο τον πλανήτη.

Τα μέτρα που πήρε, είχαν επιπτώσεις στην οικονομία, έκλεισαν πολλές επιχειρήσεις, αυξήθηκε η ανεργία σε όλη την
Χώρα, κ.α. 


Η προσπάθεια για την ενεργοποίηση της οικονομικής δραστηριότητας, συνοδεύτηκε από την χαλάρωση των μέτρων, αλλά και από την συμπεριφορά μας από την οποία προκύπτει ότι πιστέψαμε πως δεν υπάρχει πλέον πρόβλημα. 

Τα πράγματα όμως είναι τελείως διαφορετικά. Ο κορωνοιός δυστυχώς είναι εδώ. 

Τις τελευταίες ημέρες τα κρούσματα αυξάνονται και αν αυτό συνεχιστεί είναι πολύ πιθανό η κατάσταση να ξεφύγει τελείως και να πάνε χαμένες οι προσπάθειες που έγιναν, για την αντιμετώπιση της Πανδημίας, αλλά και η οικονομία της Χώρας μπορεί να βρεθεί σε δυσκολότερη κατάσταση από ότι το πρόσφατο παρελθόν. 

Όλες αυτές οι εξελίξεις πρέπει να μας κάνουν πολύ περισσότερο προσεκτικούς και να αντιμετωπίσουμε το μεγάλο πρόβλημα της Πανδημίας με περισσότερη σοβαρότητα. 

Πρέπει να αποφεύγουμε τον συνωστισμό, να μη παρασυρόμαστε για συμμετοχή σε εκδηλώσεις που συνήθως δεν τηρούνται οι οδηγίες της πολιτείας να κάνουμε χρήση της μάσκας όπου επιβάλλεται. 

Ο Δήμος, για να συμβάλλει με κάποιο τρόπο, στην μείωση των κρουσμάτων, από εδώ και στο εξής δεν θα χρηματοδοτήσει πολιτιστικές ή άλλες εκδηλώσεις και καλεί όλους τους δημότες να ακολουθήσουμε όλοι μαζί τις οδηγίες, για να συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις, για ακόμα μία φορά, στην αντιμετώπιση της πανδημίας, μέχρι να ολοκληρωθεί η κοινή μας προσπάθεια. 

Δήμος Κύμης-Αλιβερίου 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...