Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Ανακοίνωση Συλλόγου Συνταξιούχων Δήμου Καρύστου για το ταχυδρομείο στο Μαρμάρι

ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΤΑΧΗΔΡΟΜΕΙΟΥ ΣΤΟ ΜΑΡΜΑΡΙ!

Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη απόφαση της Διοίκησης των ΕΛΤΑ για κλείσιμο του ταχυδρομείου στο Μαρμάρι. 


Το σχεδιαζόμενο κλείσιμο του ταχυδρομείου στο Μαρμάρι θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα στους κατοίκους του Μαρμαρίου των χωριών και ιδιαίτερα σε
συναδέλφους συνταξιούχους. 

Ήδη σήμερα, ημέρα καταβολής των συντάξεών μας, πολλοί συνάδελφοι αναγκάζονται να πηγαινοέρχονται μεταξύ Καρύστου και Μαρμαρίου καθώς η διοίκηση δεν έχει στείλει την χρηματαποστολή για τις πληρωμές μας στο κατάστημα του Μαρμαρίου παρότι οι εργαζόμενοι βρίσκονται εδώ για μας εξυπηρετήσουν. Μάλιστα, σε επικοινωνία που είχαμε με το Διευθυντή των ΕΛΤΑ, δήλωσε πως οι πληρωμές των συντάξεων μας θα γίνουν σήμερα σε καφενείου του Μαρμαρίου! 

Θα έπρεπε να ντρέπονται! 

Δε μπορεί να μπαίνουν όλα στο ζύγι του κέρδους! Δε μπορεί να αναγκάζονται συνάδελφοι συνταξιούχοι, με κινητικά προβλήματα, με τις κουτσουρεμένες συντάξεις να μεταβαίνουν στην Κάρυστο για την πληρωμή των συντάξεών τους. Δε μπορεί να αναγκάζονται οι κάτοικοι μιας ολόκληρης περιοχής για μια απλή συναλλαγή να κάνουν 20χλμ τουλάχιστον. 

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΜΑΡΜΑΡΙΟΥ! 

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από αύριο, με ευθύνη της διοίκησης των ΕΛΤΑ, να πληρωθούν κανονικά οι συντάξεις μας στο κατάστημα του Μαρμαρίου! 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...