Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

Ανάληψη καθηκόντων Ακτινολόγου στο Γ.Ν.Κύμης

Την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου ανέλαβε υπηρεσία στο Γ.Ν. Κύμης η νέα ιατρός, Επιμελητής Β’ Ακτινοδιαγνωστικής, κα Ελισάβετ Γλυνού.

Η κα Γλυνού είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στα «Μεταβολικά Νοσήματα Οστών» (Νοσοκομείο ΚΑΤ) και έχει σημαντική εμπειρία στο Ε.Σ.Υ. αφού έχει προσφέρει τις υπηρεσίες της σε μεγάλα Νοσοκομεία των Αθηνών όπως το Παίδων «Αγία Σοφία», το Σισμανόγλειο και μέχρι πρότινος στο Παίδων Πεντέλης όπου ειδικεύτηκε στην
Παιδοακτινολογία. 


Αξίζει να αναφερθεί ότι είναι η πρώτη φορά που το Γενικό Νοσοκομείο Κύμης έχει δύο Ακτινολόγους στο δυναμικό του και παράλληλα με τις εργασίες ανακαίνισης που έχουν προγραμματιστεί, ενισχύεται η προσπάθεια για την απόκτηση αξονικού τομογράφου καθώς και η διαμόρφωση χώρου για το νέο ψηφιακό Μαστογράφου που θα αγορασθεί. 

Αρχές του έτους, επίσης, έχουν προγραμματιστεί οι προσλήψεις και δύο επικουρικών τεχνολόγων, δείγμα της βούλησης της Διοίκησης για την ενίσχυση και ανάπτυξη του συγκεκριμένου τμήματος. 

Τέλος, το πρώτο δίμηνο του 2019 αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί και οι προσλήψεις τριών επιπλέον μόνιμων ιατρών (νεφρολόγου, παθολόγου, οδοντιάτρου). 

Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ 
Γ.Ν. Καρύστου-Γ.Ν Κύμης 
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Γ. ΜΙΧΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...