Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

Απαντηση Κιναλ Ευβοιας στους ΑΝΕΛ Ν. Ευβοίας


Δεν μας εξέπληξε το ύφος και το περιεχόμενο της απάντησης των Aνεξάρτητων Ελλήνων Ν. Ευβοίας, και πάντως φαίνεται από την ανακοίνωσή τους ότι γνωρίζουν την γλώσσα των πιγκουίνων της Γροιλανδίας, αφού κατάλαβαν ότι αυτοί (πιγκουίνοι) γελάνε με την ανακοίνωσή μας. 

Δεν μας εξέπληξε επίσης η χυδαιότητα της απαντήσεως, μιμούνται άλλωστε τον αρχηγό τους που μέσα στην Βουλή καθύβριζε τους πολιτικούς του αντιπάλους, «στα τέσσερα» , «προσκυνημένους» και άλλα των οποίων ουκ έστιν αριθμός, απόδειξη και αυτό του ήθους του ιδίου του

αρχηγού και των ανθρώπων που τον ακολουθούν. 

Αυτοί που ως αντιπολίτευση αρνούνταν κάθε μεταρρυθμιστική προσπάθεια δημαγωγούντες στις πλατείες και τα ΜΜΕ ότι δήθεν θα έσκιζαν τα μνημόνια που επέβαλαν οι ξένοι και οι ντόπιοι συνεργάτες τους, θα καταργούσαν το ΕΝΦΙΑ, θα χάριζαν τα δάνεια κ.λ.π., μετά την «περήφανη» διαπραγμάτευση του 2015 και το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος που οι ίδιοι προκάλεσαν , υπαναχώρησαν φοβούμενοι την ιστορική τους καταδίκη για την μαθηματικά οδηγούμενη χώρα σε χρεωκοπία, υπέγραψαν φαρδιά πλατιά το πρώτο μνημόνιο με το οποίο έκοψαν ΕΚΑΣ και συντάξεις και μέσα σε μέσα σε τρία χρόνια και δεύτερο με το οποίο υποθήκευσαν την δημόσια περιουσία για 99 χρόνια στους δανειστές. 

Τόσο ανίκανοι είναι που υποθήκευσαν εκτός από τα δημόσια κτήρια και τα Νοσοκομεία, ακόμα τους αρχαιολογικούς χώρους, ίσως και αυτόν τον Παρθενώνα. Τέτοιο είναι το θράσος τους, που δεν ζήτησαν ούτε μια συγνώμη από τους ψηφοφόρους τους, οι οποίοι αδαείς για τις συνέπειες, το βράδυ του δημοψηφίσματος χόρευαν στο Σύνταγμα την απαλλαγή υποτίθεται από τα μνημόνια και τους Ευρωπαίους τοκογλύφους όπως τους υπόσχονταν οι αρχηγοί τους. 

Μόνο άνθρωποι με τον δικό τους κυνισμό και θράσος σήμερα διοργανώνουν νέα πανηγύρια περί δήθεν εξόδου από τα μνημόνια που οι ίδιοι ψήφισαν και ματαίωσης της περικοπής των συντάξεων που επίσης μόνο αυτοί ψήφισαν και θα μας οδηγήσουν, λένε, στην γη της επαγγελίας, όπως άλλωστε υπόσχονταν και το 2014 για να παραπλανήσουν τον λαό και να υφαρπάσουν για άλλη μια φορά με τα ψέματα την ψήφο του. 

Το 2015 ο Ελληνικός λαός παρέδωσε με την ψήφο του την διακυβέρνηση της χώρας στους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ , γραφικούς, κυνικούς και εμπαθείς πολιτικούς τυχοδιώκτες, πάνω από όλα όμως σε ανίκανους να διαχειριστούν το παραμικρό. 

Την γενναιοδωρία του αυτή την πληρώνει τρία χρόνια τώρα με την ανικανότητα διαχείρισης κρίσεων που οδήγησαν σε εκατόμβες νεκρών στο Μάτι και την Μάνδρα, ολόκληρες περιοχές πάρκα και πανεπιστημιακοί χώροι μετατράπηκαν σε άβατα μπαχαλάκηδων, εγκληματίες αλωνίζουν ατιμώρητοι, σκληροί εγκληματίες αποφυλακίζονται και κυκλοφορούν ελεύθεροι ανάμεσά μας, η χώρα υφίσταται συνεχείς υποχωρήσεις (εξευτελιστική συμφωνία του Μακεδονικού, επί εξάμηνο ταπεινωτική κράτηση των δύο αξιωματικών από την Τουρκία, απουσία Καμένου από το Προεδρικό μέγαρο ύστερα από αίτηση του Ερντογάν κ.λ.π.) . 

Ουδέποτε στην ιστορική διαδρομή της χώρας από την απελευθέρωση και μετά , βρέθηκε πολιτική ηγεσία σαν την σημερινή των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, που καταγγέλουν ο ένας τον άλλο για διαφθορά και δωροδοκία μέσα στο Υπουργικό Συμβούλιο και ουδείς παραιτείται σαν να μην συμβαίνει τίποτε !!!!!!!!!. Αντίθετα όσους -ελάχιστους στο σύνολο χιλιάδων που διοίκησαν την χώρα επι ΠΑΣΟΚ- που χρηματίστηκαν, το ίδιο ψήφισε Νόμο με τον οποίο τιμωρήθηκαν όλοι αυτοί οι επίορκοι. 

Ο λαός δεν έχει μνήμη χρυσόψαρου κύριοι των ΑΝΕΛ. Οι εκλογές επίκεινται και είμαστε βέβαιοι ότι το κόμμα σας θα πάει εκεί που του αρμόζει, δηλαδή στα σκουπίδια της Ιστορίας.


Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ ΕΥΒΟΙΑΣ             Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΥΠΟΥ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΙΜΙΝΤΖΙΟΣ                                      ΚΩΝ/ΝΟΣ ΤΣΑΜΑΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...