Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

Άγγελος Μαργέλης - Δεν είναι το Δυνατό του Στοιχείο!

Κλέβω τον τίτλο της ανάρτησης από άλλο ιστολόγιο λόγο της επιτυχίας του! Τα ευφυολογήματα του κ. Προέδρου τα αφήνω στην κρίση των Δημοτών που μας τίμησε στην Δημοτική Κοινότητα Κύμης με το 67% των ψήφων και που δεν μπορούν να το χωνέψουν μέχρι και σήμερα 

Γράφει ο Άγγελος Μαργέλης πρώην πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης.

Ο κ. Πρόεδρος της Δ.Κ.Κύμης, ο οποίος προ καιρού τα <<έψαλε>> στον κ. Δήμαρχο και στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου, για θέματα καθαριότητας, που τοποθέτησε κάδο απορριμμάτων στο Σουτσίνι, αφού πέρασε το μισό καλοκαίρι, μας κατηγορεί για θέματα εθελοντικής δράσης με σκοπό την καθαριότητα και αφού

στη συνεδρίαση της Δευτέρας 18.06.2018, μας βεβαίωσε ότι την εβδομάδα εκείνη από 18-24. 06.2018 θα γινόταν συντήρηση των αγροτικών δρόμων και των χώρων στάθμευσης στο Σουτσίνι, από το ορεινό δρομολόγιο και δεν έγιναν και αφού του αφήσαμε χρόνο 15 ημερών, γιατί έβρεχε και κάνα δυο μέρες,αποφασίσαμε να κινηθούμε εθελοντικά και με έξοδα των συμμετεχόντων, να κάνουμε μέρος από αυτά που έπρεπε να κάνει ο Δήμος και δεν έκανε.


Να επισημάνω στο σημείο αυτό ότι:

- οι χώροι στάθμευσης από το ορεινό δρομολόγιο είναι σε ιδιόκτητα αγροτεμάχια, που προφανώς αγνοεί ο κ. Πρόεδρος και που ο ιδιοκτήτης παρ ευρίσκετο κατά την διάρκεια των εργασιών, άρα το μόνο κακό που κάναμε ήταν ότι μαζέψαμε σακούλες σκουπιδιών, που φαίνονται και στις φωτογραφίες για του λόγου το αληθές και που προφανώς δεν τα είχαν μαζέψει, παρά την προσπάθεια να μας πείσουν ότι έγινε καθαριότητα στην περιοχή.

- στο χώρο στάθμευσης όπου υπήρχε ο Ι.Ν. Αγίας Μαρίνας, δεν έγινε καμιά ενέργεια, γιατί γνώριζα ότι θα ήταν σημείο εκμετάλλευσης. Να επισημάνω στο σημείο αυτό ότι ο κ. Πρόεδρος γνωρίζει ότι η κατεδάφιση του Ι.Ν. έγινε κατόπιν εντολής της Πολεοδομίας, μόλις οι αρμοδιότητες της Ναοδομίας πέρασαν σε αυτή και μετά από απόφαση από τριμελή επιτροπή, όπως ο νόμος ορίζει. 

Τώρα γιατί αναφέρει ότι ή τότε Δημοτική Αρχή είχε σκοπό να κάνει την περιοχή χώρο στάθμευσης και γι αυτό κατεδάφισε την εκκλησία, ας ερωτηθεί ο ίδιος. Πάντως η καμπάνα της Αγίας Μαρίνας θα ξανακτυπήσει.

- περί της αξιοπιστίας δε του κ. Προέδρου απλά θα αναφέρω ότι στην ίδια συνεδρίαση του Συμβουλίου στις 18.06.2018 και στο ερώτημα που είχα θέσει περί της ποιότητας του νερού της Κύμης, μας παρουσίασε αναλύσεις μικροβιολογικού εργαστηρίου του 2017, που και αυτές εγώ τις είχα προκαλέσει! 

Το ότι μας απειλεί ο. κ. Πρόεδρος, είναι μέρος βασικού σχεδίου, με σκοπό να μην γίνεται τίποτε που να αποδεικνύει την ανικανότητα της Δημοτικής Αρχής, λες και ο κόσμος δεν βλέπει τα χάλια τους, αλλά και η προσπάθεια σπίλωσης μελών αντιπάλων πολιτικών παρατάξεων.

Ας τους ενημερώσει κάποιος, ότι οι εκλογές αργούν και υπάρχουν ακόμα πολλές εργασίες για όλους μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...