Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Με επιτυχία το Τουρνουά Ποδοσφαίρου της ΚΝΕ στην Χαλκίδα

Στα πλαίσια του Μαθητικού Φεστιβάλ, οι Μαθητικές Οργανώσεις Χαλκίδας της ΚΝΕ το Σάββατο στις 21/4 διοργάνωσαν Τουρνουά Ποδοσφαίρου 5Χ5 στο γηπεδάκι στο Πάρκο του Λαού με σύνθημα «Μην μένεις στην εξέδρα… αγωνίσου».

Το τουρνουά είχε μεγάλη συμμετοχή από αρκετά σχολεία της Χαλκίδας. Ξεχωριστό στο τουρνουά ήταν η συμμετοχή 3 ομάδων προσφύγων που είναι μαθητές στο ΕΠΑΛ από τον καταυλισμό της
Ριτσώνας. 

Οι υπόλοιποι μαθητές τους υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα στο χώρο ζωντανεύοντας το σύνθημα που διακοσμούσε το γηπέδο « Όχι στο πόλεμο των ιμπεριαλιστών ζήτω η φιλία των λαών». 


Πριν ξεκινήσουν οι αγώνες οι μαθητές άκουσαν με μεγάλο ενδιαφέρον την ομιλία στην οποία αναδείχτηκαν αθλητές οι οποίοι αγωνίστηκαν ενάντια στο φασισμό και τους εκμεταλλευτές κατά τη διάρκεια της κατοχής και εκτελέστηκαν για τη δράση τους, όπως ο Νίκος Γόδας ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού. 

Μάλιστα το συγκεκριμένο γήπεδο στο οποίο έγιναν οι αγώνες, είναι διαχρονικά γήπεδο που παίζουν η Προποντίδα και ο Ολυμπιακός Χαλκίδας. Σε αυτές τις ομάδες υπήρχαν 4 αθλητές που εκτελέστηκαν το 44 στη Χαλκίδα για την δράση τους ενάντια στο φασισμό. 

Σήμερα 22/4, 19:30 με 22:00 θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί και οι τελικοί. Το ραντεβού ανανεώνεται για το επόμενο Σάββατο 28 Απρίλη όπου θα γίνει η βράβευση της νικήτριας ομάδας και απονομή αναμνηστικών σε όλους τους συμμετέχοντες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...