Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Αλ.Τσίπρας: Μόνη διέξοδος της χώρας οι εκλογές


Εκλογές έτσι ώστε να σταματήσει η καταστροφή της δημοκρατίας και της οικονομίας ζήτησε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.
«Είναι συνταγματική, πατριωτική και δημοκρατική ευθύνη όλων. Για να σωθεί ο τόπος. Μόνο μια λύση υπάρχει και είναι πολιτική: Εκλογές» τόνισε.

Ο Α.Τσίπρας κάλεσε τον λαό σε ένα «διαρκή ειρηνικό ξεσηκωμό» ώστε να μην περάσουν τα μέτρα ενώ παράλληλα κάλεσε τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ να αναλογιστούν ότι αποφασίζουν όχι για το δικό τους μέλλον αλλά για το μέλλον του τόπου.

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στην Κ.Ο. του κόμματος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της συγκυβέρνησης και προσωπικά κατά του Αντώνη Σαμαρά κατηγορώντας τον ότι τα προεκλογικά περί «επαναδιαπραγμάτευσης» του μνημονίου ήταν ψέματα για να κλέψει την ψήφο του ελληνικού λαού.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Τσίπρας ζήτησε την  άμεση διακοπή κάθε διαπραγμάτευσης με την τρόικα και την ουσιαστική αναδιαπραγμάτευση της δανειακής σύμβασης, σε ένα πλαίσιο σεβασμού της εθνικής ανεξαρτησίας και της αξιοπρέπειας μίας ευρωπαϊκής χώρας όπως επίσης καταδίκασε την κυβέρνηση που δεν σχολίασε την πρόσφατη δήλωση Μέρκελ πως «οι χώρες με αυξημένο χρέος χάνουν την εθνική τους κυριαρχία»

Στο στόχαστρό του Αλέξη Τσίπρα μπήκε και ο Γιάννης Στουρνάρας, για τη δήλωσή του περί «ασφυξίας» εάν δεν πάρουμε τη δόση.

«Ασφυξία μπορεί να πάθουν οι φίλοι του οι τραπεζίτες, η κοινωνία έχει ήδη υποστεί την ασφυξία και κινδυνεύει να οδηγηθεί στο θάνατο με τα νέα μέτρα» ανέφερε, επαναλαμβάνοντας την πάγια θέση του για την αναποτελεσματικότητα του προγράμματος.
topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...