Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Οι κλεφτοκοτάδες της ενημέρωσης!!


Εδώ και καιρό είχαν μπει ψύλλοι στα αυτιά μας… πως κάτι περίεργο γίνεται με γνωστή και μη εξαιρετέα τοπική εφημερίδα της Βόρειας Εύβοιας η οποία μάλιστα αυτοδιαφημίζεται ότι κατέχει τα πρωτεία και τη μοναδικότητα της ενημέρωσης στην περιοχή.
Εκείνο που μας έκανε να αρχίζουμε να ψυλλιαζόμαστε… ήταν το αθλητικό ρεπορτάζ της εφημερίδας. Αν τύχαινε να πέσει κάποια φορά στα χέρια μας και να το διαβάζαμε λέγαμε… ρε γαμώτο αυτό κάτι μας θυμίζει… και αυτές τις φώτο… κάπου τις έχουμε ξαναδεί… βέβαια με ενδείξεις και με υπόνοιες δεν μπορείς να καταδικάσεις κανένα.
Για κακή τους τύχη (της εν λόγω εφημερίδας) ήλθαν και οι αποδείξεις. Την περασμένη Κυριακή έγινε το παιχνίδι Ωρεοί - Προποντίδα. Στο ρεπορτάζ που γράφτηκε στην εφημερίδα «ΠΑΛΜΟΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ» η φωτογραφία της Ομάδας των Ωρεών είναι η φωτογραφία που τραβήχτηκε και δημοσιεύτηκε το βράδυ της Κυριακής στην αθλητική μας σελίδα ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΣΠΟΡ.
Πιθανόν εκ παραδρομής ξέχασαν να αφαιρέσουν το υδατογράφημα με το οποίο υπογράφουμε όλες τις φωτογραφίες μας.
Οι φωτογραφίες που σας παραθέτουμε παρακάτω είναι αδιάψευστοι μάρτυρες των όσων σας αναφέρουμε.


Ως ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ και ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΣΠΟΡ θέλουμε να «ευχαριστήσουμε» την εφημερίδα ΠΑΛΜΟΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ, διότι με αυτό που έκανε απέδειξε για μια ακόμη μια φορά, ότι η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΣΠΟΡ είναι το μόνο έγκυρο και αξιόπιστο Μέσο αθλητικής ενημέρωσης στη Βόρεια Εύβοια, όπως επίσης είναι και Πανευβοϊκά το ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΑ ΣΠΟΡ του ΕΥΡΙΠΟΣ 90F.M., η αθλητική ΣΕΝΤΡΑ ΣΠΟΡ και η ιστορικότερη εφημερίδα του Νομού Ευβοίας ΠΑΝΕΥΒΟΪΚΟ ΒΗΜΑ με τα οποία συνεργαζόμαστε άριστα (σε ο,τι αφορά και στην αθλητική επικαιρότητα).
Επίσης να τονίσουμε πως έχουμε σαν βασική αρχή τη καλή συνεργασία και είμαστε ανοιχτοί σε όλες τις προτάσεις.
Δεν δαγκώνουμε ρε παιδιά αν θέλετε φωτογραφίες να πλαισιώνετε τα ρεπορτάζ εδώ είμαστε, έχουμε και τηλέφωνα και email. Αναφέρετε τις πηγές σας όπως επιτάσσει η στοιχειώδης δημοσιογραφική δεοντολογία. Και αν και εφόσον θέλετε κάτι ευχαρίστως να σας το παραχωρήσουμε από τη στιγμή και εσείς βέβαια που είστε διατεθειμένοι να καταβάλλετε και το ανάλογο αντίτιμο, διότι τα ρεπορτάζ έχουν κόπο και αυτός πρέπει να αμείβεται.
Αγαπητοί μας αναγνώστες ξέρετε ότι υπάρχει και ένα ρητό που λέει «όταν είσαι καλός σε γράφουν, όταν είσαι πολύ καλός σε αντιγράφουν!»
Με εκτίμηση.
Οι Διαχειριστές της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ και ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Γιώτα Περήφανου Γιάννης Δραπανιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...