Σάββατο 13 Ιουλίου 2024

Αναπάντητα Ερωτήματα σχετικά με τα πρώην Holidays in Evia και Eretria Village

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ 
ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ

Μέσα από τον οργανωμένο αγώνα, ενωμένοι, μέσα από το σωματείο μας μπορούμε να βελτιώσουμε τις συνθήκες δουλειάς και ζωής μας!

Εξελίσσεται η παρέμβαση του σωματείου μας σχετικά με ζητήματα που καταγγέλθηκαν από συναδέλφους στις εγκαταστάσεις του Eretria Hotel &Spa Resort του ομίλου ZEUS.

Το Σάββατο 6 και τη Δευτέρα 8 Ιούνη πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με εκπροσώπους της Διοίκησης του ξενοδοχείου και έγιναν ενημερώσεις στους συναδέλφους. Τα ζητήματα που τέθηκαν αφορούσαν στην εφαρμογή της σχετικής κλαδικής συλλογικής σύμβασης εργασίας σε όλους όσους απασχολούνται στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, στην τήρηση όλων όσων προβλέπει η συγκεκριμένη σύμβαση ως προς τα μισθολογικά δικαιώματα, την τήρηση των πόστων, τα ωράρια, τις μέρες και τις συνθήκες εργασίας καθώς και τη διάρκεια των συμβάσεω των συναδέλφων.

Έγινε επίσης συζήτηση σχετικά με το αίτημα να μην συμψηφίζονται τριετίες και επιδόματα στις οικειοθελείς παροχές τις επιχείρησης όπως επίσης και την βελτίωση της συμπεριφοράς στελεχών και υπευθύνων προς τους συναδέλφους.

Κάτω από την συγκεκριμένη παρέμβαση, τη συσπείρωση συναδέλφων στο σωματείο, η εταιρεία δεσμεύτηκε να διορθωθούν όλα τα ζητήματα που τέθηκαν και ενημέρωσε τους εκπροσώπους του σωματείου ότι ήδη βρίσκεται σε διακόσια ικανοποίησης όλων των αιτημάτων.

Καλούμε κάθε συνάδελφο και συναδέλφισσα να βρίσκεται σε άμεση επαφή με το σωματείο μας για κάθε ζήτημα που προκύπτει στο χώρο δουλειάς, στο ξενοδοχείο, στον επισιτισμό, στα delivery. Οργανωμένα, ενωμένοι, με τον επίμονο, καθημερινό μας αγώνα να παλέψουμε για να μπορούμε να ζούμε και να δουλεύουμε με ανθρώπινους όρους και με βάση αυτά που έχουμε ανάγκη σήμερα! 

Μέσα από αυτό το δρόμο, το συλλογικό, μπορούμε να βάλουμε εμπόδια στην εφαρμογή όλων αυτών των ανατροπών που έχουν βάλει μπροστά Κυβέρνηση και εργοδοσία για το χρόνο εργασίας, το να μας έχουν να δουλεύουμε όπως και όσο θέλουν και να μας αμείβουν αντίστοιχα ανάλογα με τους στόχους τους.

ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ Η ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...