Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024

Εκλογές ΠΑΣΟΚ για την ανάδειξη προέδρου στο Δήμο Καρύστου

Η εκλογή Προέδρου στις 6 Οκτώβρη έχει Εθνικά χαρακτηριστικά. Είναι ιστορικό κοινωνικό και πολιτικό ορόσημο.

Γιατί από τη συμμετοχή των πολιτών, αλλά και το αποτέλεσμα, θα κριθεί το εάν η δημοκρατική παράταξη θα γίνει και πάλι πρωταγωνίστρια για το εάν θα κερδίσουμε και πάλι την ΕΛΠΙΔΑ. Για να μπορεί το ΠΑΣΟΚ να εγγυηθεί ξανά ότι κανείς δεν θα μείνει πίσω»,

Τώρα είναι η ώρα να ανοίξουμε όλοι μαζί έναν νέο κύκλο υπέρβασης. Με το ΠΑΣΟΚ να σηκώνει ανάστημα. Με το ΠΑΣΟΚ να γίνεται και πάλι πλειοψηφικό στην κοινωνία, έτοιμο για να κυβερνήσει τον τόπο.

Η κάλπη της 6ης Οκτωβρίου και 13ης Οκτωβρίου, αυτή τη φορά δεν είναι απλώς κομματική, είναι εθνική και δεν εκλέγει απλώς τον επόμενο Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, αλλά ευελπιστούμε να αναδείξει τον επόμενο Πρωθυπουργό της χώρας.

Η μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη επιστρέφει και δίνει ξανά Ελπίδα και Προοπτική, γιατί δεν βολεύεται στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, δεν συμβιβάζεται με τη λήθη.

Η Ν.Δ. του κ. Μητσοτάκη 6 χρόνια τώρα μεγάλωσε τις κοινωνικές ανισότητες, ενθάρρυνε την ακρίβεια –αισχροκέρδεια, έστειλε χιλιάδες συμπολίτες των κόκκινων δανείων στην θανάσιμη παγίδα των διαφόρων Φαν, οι δημοκρατικοί θεσμοί του κράτους δικαίου κλονίστηκαν , ζούμε στην πλήρη κατάρρευση του κοινωνικού κράτους, του ΕΣΥ.

Ανέχονται μια κοινωνία να μην βγάζει το μήνα και να δουλεύει όλο και περισσότερο, αλλά τα χρήματα να της φτάνουν όλο και λιγότερο, καταρρακώνουν την αξιοπρέπεια του Έλληνα με ελεημοσύνη των κάθε είδους PASS, αφήνουν την αγορά ανεξέλεγκτη στην αισχροκέρδεια των ολιγοπωλίων της ενέργειας, των τραπεζών, στη μη απονομή δικαιοσύνης, τον χειρισμό των φυσικών καταστροφών.

Όμως το ΠΑΣΟΚ ΕΊΝΑΙ ΞΑΝΑ ΕΔΏ, οφείλει να ανταποκριθεί στον ιστορικό του ρόλο.

Οφείλει με όρους αυτοπεποίθησης και εξωστρέφειας να κινητοποιήσει ευρύτερες δυνάμεις της κοινωνίας και της δημιουργίας.

Οφείλει να εμπνεύσει την νέα γενιά της πατρίδας μας, και κυρίως, να βάλει ξανά τον πήχη ψηλά.

Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο από αυτό που αξίζει η μεγάλη δημοκρατική παράταξη.

Ζητάμε περισσότερα και τα διεκδικούμε. Ενώνουμε δυνάμεις. Κερδίζουμε την Ελπίδα.

ΕΚΛΟΓΕΣ 6 ΚΑΙ 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ (ΒΟΡΕΙΝΗ ΕΙΣΟΔΟΣ) ΩΡΕΣ: 07:00 ΕΩΣ 19:00

Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΚΑΡΥΣΤΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...