Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024

Δραστηριότητα των Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ στην Εύβοια

Δραστηριότητα των Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ στην Εύβοια 
Τις επόμενες ημέρες προγραμματίζονται:

Τρίτη 9 Ιούλη
· Σύσκεψη συζήτηση στο Νεοχώρι, στο café «Stretto», στις 20:00 με θέμα «Μετά το θετικό αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών συνεχίζουμε με νέα ορμή για τη οργάνωση της εργατικής λαϊκής πάλης, για να ανοίξει ο δρόμος της ανατροπής». Θα μιλήσει ο Κώστας Μπάτσικας, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ Αν. Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ.

Πέμπτη 11 Ιούλη

· Σύσκεψη συζήτηση στη Νεάπολη Χαλκίδας, στο ουζερί «Ο Γιώργος» (πεζόδρομος Νεάπολης), στις 20:30 με θέμα «Μετά το θετικό αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών συνεχίζουμε με νέα ορμή για τη οργάνωση της εργατικής λαϊκής πάλης, για να ανοίξει ο δρόμος της ανατροπής». Θα μιλήσει η Ζωή Χαχάμη, Γραμματέας της ΤΕ Εύβοιας και μέλος του ΓΠ Αν. Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ.

Σάββατο 13 Ιούλη

· Ικαριώτικο-παραδοσιακό γλέντι στην Κήρινθο με τον Νίκο Φάκαρο και τους Musicaroi, μετά τις 21:00, στα γήπεδα μπάσκετ της Κηρίνθου.

Κυριακή 14 Ιούλη

· Εκδήλωση συζήτηση στη Ν. Αρτάκη, στην παραλία (μνημείο Μικρασιάτισσας), στις 20:30 με θέμα «Οι επιπτώσεις της εγκατάστασης μονάδας βιοαερίου στον Βατώντα και οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Δημήτρης Κουτζής, πολιτικός μηχανικός, μέλος του Τμήματος Περιβάλλοντος της ΚΕ του ΚΚΕ και της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...