Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020

Ζάχος Χατζηνικολής: Ένας Δήμος έρμαιο στα συμφέροντα

Φίλες και Φίλοι. 
Σήμερα είδαμε ότι η παραλία του Μπούρου είχε καταληφθεί , αυθαίρετα , από σκάφη , φορτηγά και γερανούς και μετέφεραν τεράστιες ανεμογεννήτριες που θα τοποθετηθούν γύρω από το Μετόχι του Αετού . 

Είχαμε τονίσει προεκλογικά ότι , εάν συνεχίσει την θητεία της η σημερινή δημοτική αρχή , σε αυτήν την κατάσταση δεν θα υπάρξει τέλος. 

Δυστυχώς δικαιωνόμαστε . Τελικά η δημοτική αρχή πήρε την εντολή να συνεχίσει την θητεία της και μαζί της δόθηκε και η εντολή , είτε συνειδητά , είτε ασυνείδητα , να συνεχίσει και την εκφρασμένη ξεκάθαρα πολιτική της ότι δηλαδή τα αιολικά αποτελούν φορέα ανάπτυξης του τόπου μας , επομένως όσο πιο πολλά, τόσο μεγαλύτερη η ανάπτυξη . 

Πιστεύω , όμως , ότι η πλειοψηφία των συνδημοτών μας, βλέπει ότι – έστω και τώρα - αυτή η κατάσταση πρέπει άμεσα να σταματήσει . 

Όπου , όμως , σε άλλους Δήμους κατάφεραν κάτι , υπήρξε αντίδραση σύσσωμης της Δημοτικής Αρχής και των φορέων , αλλά και μεγάλης μερίδας των δημοτών . Ο αγώνας είναι πού δύσκολος , τα συμφέροντα τεράστια, η πολιτική των κυβερνήσεων που πέρασαν , αλλά και της παρούσας , δεδομένη.

Η συνδρομή των πολιτών στον αγώνα αυτό , με οιοδήποτε τρόπο , όπως με την φανερή έκφραση της άποψης τους , με τις διαμαρτυρίες στις αρχές , με την συμμετοχή τους σε εκδηλώσεις διαμαρτυρίας , είναι άκρως απαραίτητη . Ο αγώνας είναι δίκαιος, δεν φοβόμαστε κανέναν . 

Άλλωστε αυτή η συμμετοχή είναι που δείχνει και την βούληση των τοπικών κοινωνιών . Διαφορετικά αυτή η κατάσταση θα συνεχιστεί επ αόριστο και αυτό – δυστυχώς - είναι απολύτως βέβαιο και δεν το αξίζει ο τόπος μας , που θα παραδώσομε στα παιδιά μας . 

ΚΑΡΥΣΤΟΣ 26-10-2020 
ΜΕ ΤΙΜΗ 
ΖΑΧΟΣ ΔΗΜ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΗΣ

Δείτε τα βίντεο  εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...