Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ για τον πτωχευτικό κώδικα

Νομαρχιακή Επιτροπή Ευβοίας Τμήμα Δικαιοσύνης και Δικαιωμάτων Τμήμα Οικονομικής Πολιτικής 

Ο νέος Πτωχευτικός Κώδικας που εισηγείται η Νέα Δημοκρατία επιφέρει ένα τεράστιο πλήγμα σε επαγγελματίες και επιτηδευματίες που έχουν υποστεί την οικονομική και υγειονομική κρίση των τελευταίων ετών. 

Χωρίς πρόγραμμα ή/και διάθεση στήριξης η Κυβέρνηση στρώνει το τραπέζι στους πιστωτές και σερβίρει όλα τους τα υπάρχοντα, με κύριο πιάτο την πρώτη κατοικία. 

Στο Νομό μας η μέχρι τώρα στάση και πρακτική των πιστωτών δεν προμηνύει αλλαγή απέναντι στους Ευβοιώτες οφειλέτες μετά την ψήφιση του νόμου. 

Μεταξύ άλλων, η άρνηση δανειοδότησης, η αναιτιολόγητη καθυστέρηση της ρύθμισης των πυρόπληκτων δανείων, ο αποκλεισμός τους από τα νέα – ελέω covid19 – χρηματοδοτικά εργαλεία (ΤΕΠΙΧ ΙΙ, εγγυοδοτικά δάνεια), η άρνηση χορήγησης καρνέ επιταγών, η απαίτηση για υψηλές δόσεις αποπληρωμής, επιπλέον εμπράγματες εξασφαλίσεις και καταβολή εφάπαξ μεγάλου μέρους της οφειλής τους, σφίγγει περισσότερο τη θηλιά. 

Στην πιο άκαιρη στιγμή, ο πιο αχρείαστος νόμος, για τους πιο ταλαιπωρημένους πολίτες, από την πιο ανάλγητη Κυβέρνηση. Χαλκίδα, 26η Οκτωβρίου 2020 Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...