Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Ο Σύνδεσμος Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Καρύστου ανακοινώνει, σχετικά με την διημερίδα

Ο Σύνδεσμος Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Καρύστου ανακοινώνει, σχετικά με την διημερίδα με θέμα τις Συνέργιες στον τουρισμό και Βιώσιμη ανάπτυξη, που ολοκληρώθηκε στις 14 και 15 Μαίου 2016 στην πόλη μας, τα εξής:

Η διημερίδα ήταν μια άρτια διοργάνωση του ΙΕΚ Καρύστου που συγκέντρωσε το ενδιαφέρον επισκεπτών, επιστημόνων, δημοσιογράφων και όλων των φορέων που εμπλέκονται με τον τουρισμό και την ανάπτυξη της
Καρυστίας.

Ο σύνδεσμός μας ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα χορηγώντας το υποστηρικτικό υλικό της διημερίδας και παρέθεσε μεγάλο δείπνο στην σκιά του Κάστρου μας (Μπούρτζι), στην παραλία Καρύστου, όπου οι καλεσμένοι γεύθηκαν τα τοπικά μας εδέσματα και διασκέδασαν με παραδοσιακά τραγούδια.

Μας δόθηκε η ευκαιρία να γνωριστούμε καλύτερα και να ανταλλάξουμε απόψεις και προτάσεις αγναντεύοντας τον Νότιο Ευβοϊκό. Όλα αυτά δεν θα τα είχαμε πραγματοποιήσει χωρίς την συμπαράσταση, την συνεργασία και τις προσφορές των χορηγών μας.


Θα ήθελα προσωπικά να ευχαριστήσω:τον δήμαρχό μας Λευτέρη Ραβιόλο που βρίσκεται πάντα δίπλα μας με όλες του τις δυνάμεις,το Επιμελητήριο Εύβοιας και ιδιαίτερα την κ.Αγιοστρατίτη που είναι πάντα μαζί μας και μας διδάσκει με τις γνώσεις και το ήθος της,τον Επιμελητηριακό σύμβουλο και φίλο Νίκο Φωκίτη που με την χορηγία του έδειξε έμπρακτα την αγάπη του για την Κάρυστο και τον σύνδεσμό μας,τον Αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου και Αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Ευβοίας, τον κ.Γιάννη Σταθόπουλο,τον οικονομικό επόπτη του επιμελητηρίου και Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Βαγγέλη Κούκουζα, με τον οποίο μετά από τόσα χρόνια συνεργασίας έχουμε αναπτύξει ισχυρούς δεσμούς.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω επιπλέον τον Αντιδήμαρχο τουρισμού κ.Θανάση Ζαφείρη, του οποίου οι γνώσεις και η εμπειρία στον τουρισμό ήταν και είναι οδηγός για όλους μας, τονΑντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών κ.Κων/νο Διγαλέτο που ήταν όπως πάντα ο αφανής ήρωας της διοργάνωσης,τον Πρόεδρο Δημ. Συμβουλίου και Πρόεδρο του Πολιτιστικού συλλόγου Ανεμοπυλών, κ.Αλκιβιάδη Βόσο,την δημοτική σύμβουλο και δ/ντρια του ΙΕΚ Καρύστου κα Τούρλα Γεωργία και τον Νίκο Λαγώνικο που μαζί, έφεραν σε πέρας αυτό το δύσκολο εγχείρημα που ξεκίνησε από μια ιδέα,την δημοτική σύμβουλο κα Μαρία Κανέλλου – Χουντάση που είναι πάντα δίπλα μου , ηθικά και υλικά,

Επίσης τις 15 επιχειρήσεις και φίλους χορηγούς της εκδήλωσής μας.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του συνδέσμουμας που τρία χρόνια τώρα με την ομοφωνία και την ομοψυχία που έχουμε, λειτουργούμε πλέον σαν μια δυνατή και ενωμένη ομάδα.

Ευχαριστώ πολύ για την στήριξη τον Βαγγέλη Σπύρου, τον Γιώργο Τσατσάκο, τον Αντρέα Σκλήρα, την Ροδόπη Σφυρίδη, την Ιωάννα Παπαμιχαήλ και την Μόσχα Νόβα.

Θα συνεχίσουμε τις δράσεις και τις εκδηλώσεις με την ίδια δυναμική και τον ίδιο ενθουσιασμό, βοηθώντας και υποστηρίζοντας τους επαγγελματίες και τους βιοτέχνες της Καρύστου. 

Με εκτίμηση

η Πρόεδρος
Μαρία Βερούχη









27 σχόλια:

  1. Μπορει να μας πει η κυρια βερουχη με ποια κρητηρια εδωσε τις προσκλησεις το βραδυ στο καταστημα του κυριου τσιπα??? Εμεις οι δημοτες πληρωνουμε για να τρωνε οι κολλητοι της κυριας??? Με ποια αρμοδιοτητα ειχαν καλεστει καποιοι το συγκεκριμενο βραδυ και αραδιαζαν τον αγλεορα??? με την αρμοδιοτητα του κολλητου??? δεν μπορουσε ενα βραδυ να φανε χωριστα??? καθε βραδυ μαζι ειναι....Να μαθει η μανδαμ επιτελους οτι δεν ειναι τσιφλικι της ουτε οι συνδεσμοι ουτε ο δημος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή για να καταλάβει κανείς έμεινες νηστικός και παραπονιέσαι;;
      Για όνομα ρε παιδιά τι αλλά θα ακούσουμε

      Διαγραφή
    2. Μεγαλο αφροδισιακο το προεδριλικη....δεν ειναι και λιγο....

      Διαγραφή
    3. ''3:05 μ.μ'' και συ νηστικός ??
      Οι συνήθεις κακοπροαίρετοι τρολαρουν για ακόμη μια φορά, μιας και ειναι της μοδος, η μου φαίνεται

      Διαγραφή
    4. Παλι ο πολιτης θα πληρωσει οπως γινεται παντα...λιγο ταπεινοτητα δεν βλαπτει...δειτε στο eviazoom να δειτε ποιους ταιζαμε το σαββατο το βραδυ και βγαλτε τα συμπερασματα σας...ντροπη
      ..

      Διαγραφή
    5. Η εκδήλωση έγινε στα πλαίσια παράλληλων εκδηλώσεων τής διημερίδας , οι προσκλήσεις δόθηκαν απο την οργανωτική επιτροπή στους φιλοξενούμε νους και στους χορηγούς τού δειπνου! Η μανδαμ το ανέφερε στην ομιλία της. Αλλά έτσι είναι αυτους πού προσπαθούν και δουλεύουν αυτούς χτυπούν! Μην ακούς τίποτα μανδαμ προχωρά, ο κόσμος ξέρει ποιος δουλεύει και αυτό φαίνεται στην Κάρυστο! Οι κακό προαιρετοι πάντα θα υπάρχουν! Ο σύνδεσμος δεν έχει χρήματα για τέτοιες εκδηλώσεις ούτε και ο δήμος! Όποιος θέλει μπορεί να ζητήσει στοιχεία και να μη βγάζει χολή σε ανθρώπους που δεν το σξιζουν! Όλοι προσπαθούν για ναι πάει ο τόπος μας μπροστά!

      Διαγραφή
    6. Τι σχεση εχει τι πληρώνει ο δημοτης μέ το τραπέζι που έγινε με χορηγίες από έναν σύλλογο? Τρελλαθηκατε από την ζήλια! Θα σάς περασει! Δεν πειράζει!

      Διαγραφή
    7. Καλά πού υπάρχει και η Βερουχη και ανεβάζει το νότιο ευβοϊκό! Δεν βλέπω σε άλλες αναρτήσεις σχόλια! Μπράβο Μαρία! Πάντα τέτοια!

      Διαγραφή
    8. Κυριοι γνωστός ο ρόλος του καθενός, γνωστός και ο ρόλος του ''Νοτιου Ευβοικου'' αυτό γιατί δεν το λες.
      Ενός σαιτ χωρίς καμιά διαφήμιση... με χρηματοδότηση από τα γνωστά άγνωστα ανωνυμία ανθρωπάκια.
      Γέμισε το νετ με φαντασματα του 50αρικου!

      Διαγραφή
    9. Ο νοτιος ευβοικος ειναι το μονο σαιτ που δεν λογοκρινει...μπραβο του...ανεβαζει ολα τα σχολια...και καλα κανει εν αντιθεση με καποια αλλα που που βλεπουν μονο τα καλα της νεας δημοτικης αρχης...

      Διαγραφή
    10. Φίλε φίλη ανώνυμε που στέλνεις και ξαναστελνεις το σχόλιο σου.
      Αναφέρομαι σ' εσένα που μιλάς για ανθρωπάκια του Πενηντάευρου
      Είδες φαντάζομαι ότι όλα εδώ δημοσιοποιούνται!

      Άκου.
      Πάγια τακτική της σελίδας είναι να δημοσιεύονται όλα τα σχόλια και κριτική έστω και ανώνυμα σε πολίτες που κατέχουν δημόσια αξιώματα και ασκούν δημόσια πολιτική.
      Θα σε παρακαλούσα λοιπόν η θα σου πρότεινα τα εξής:

      1. Έστω και ανώνυμα να κατανομασεις από που τα παίρνουμε και από ποιους!
      2. Η καταγγελία σου να είσαι σίγουρος θα δημοσιευτεί έστω και ανώνυμα!
      3. Εναλλακτικά μπορείς να δημοσιοποίησης την άποψη και καταγγελία σου, στα άλλα ντόπια ΜΜΕ η ακόμη στα Social Media!

      Διαφορετικά είσαι ένας κοινός συκοφάντης ένα ακόμη σκουπίδι!

      Ο διαχειριστής του Notios-Evoikos

      Διαγραφή
  2. Φαγοπότι τρελό και δημόσιες σχέσεις με τα λεφτά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προεδρος ενας εχει περασει απο την Καρυστο και λεγεται Κωστας Βερουχης...Σοβαρος με εργο και πανω απο ολα τα ελεγε και τα λεει εξω απο τα δοντια...δεν (εγλειφε) ποτε κανεναν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού γεμίσατε τα προεδρεία γυναίκες καλά να πάθετε. Δεν χορταίνουν λεφτά.

      Διαγραφή
    2. Και φαι....αδικο εχω????????

      Διαγραφή
    3. Οι προεδρινες είναι κομψοτατες !Το καλοκαίρι να δείτε τι ετοιμάζουν, όλοι εσείς που ποτέ δεν προσφέρετε και μόνο κρινετε αξιες γυναίκες που βοηθούν τον τοπο να αλλάξει! Εσείς μάλλον θα είστε τακτοποιημενοι ! ! ! ! ! ! ! είδαμε τόσα χρόνια τα εργα σας!

      Διαγραφή
  4. Τσατσάκος Γεώργιοσ18 Μαΐου 2016 στις 11:11 μ.μ.

    Οι δράσεις του Συνδέσμου Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Καρύστου είναι απολύτως διαφανείς. Όποιο μέλος μας χρειάζεται ενημέρωση για οικονομικά ή άλλα στοιχεία μπορεί επώνυμα να απευθυνθεί στο Σύνδεσμο. Θα λάβει άμεσα τις απαντήσεις τις οποίες μπορεί και να δημοσιεύσει. Ο Γραμματεας του Συνδέσμου Τσατσάκος Γεώργιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλα ήταν χορηγίες από επαγγελματίες και μπράβο τους.Έτσι ο Δήμος και ο σύλλογος επαγγελματιων δεν ξόδεψε τιποτα. Βέβαια έπρεπε να καλέσουν και τους χορηγούς εκεί...για να σου φύγει η απορια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγω χορηγος ειμουνα...δεν μου δοθηκε καμια προσκληση...μονο στους αυλικους χορηγους????

      Διαγραφή
    2. Αποκλείεται να ήσουν χορηγός και να μην καλεστηκες! Μη λες ότι θέλεις! Οι χορηγοί του τραπεζιού αναφέρθηκαν στο λόγο της προέδρου! Μηπως ήσουν γενικά χορηγός της διημερίδας? Μιλάμε για τον σύλλογο έπαγγελματιων και βιοτεχνων! Διευκρινησετο !

      Διαγραφή
    3. Καλα εκανε αλλα οχι οτι δεν ξόδεψε και τιποτα ο Δήμος,
      Δες εδω
      Απόφαση 132-2016 Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα "Έγκριση δαπάνης συνδιοργάνωσης διημερίδας για την βιώσιμη ανάπτυξη της περιοχής μας
      https://diavgeia.gov.gr/decision/view/%CE%A93%CE%964%CE%A9%CE%95%CE%A6-%CE%9F4%CE%9F

      Διαγραφή
  6. Καλά τόσο μιζέρια ετούτο το μέρος ''ανώνυμοι γνωστοί''!!!

    Ακόμη και μια τόσο μεγάλη και επιτυχημένη εκδήλωση υπάρχουν άνθρωποι που βλέπουν ακόμη φαντάσματα!!

    Κρίμα βρε παιδιά!

    Δεν το αξίζει νομίζω κάνεις από όλους εκείνους που έδωσαν και την ψύχη τους, ανώνυμοι και επώνυμοι, όλους αυτούς τους μήνες για την διοργάνωση.

    Θλίψη τίποτα άλλο

    Κρίμα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προχωρα μπροστά Μαρία, τα δέντρα που κάνουν καρπούς χτυπούν! Αν δεν έκανες εργο δεν θα σε ενοχλούσε κανεις !Ενοχλούν μόνο οι πετυχημενοι και οι σωστοί! Τυχερός ο Ραβιολος που σε έχει! Και επίσης είναι γνωστό το ηθος και η ακεραιότητα σου και ο τρόπος που εχεις σταθεί σε όλη την πορεία της ζωής σου! Αξιοπρέπεια και μόνο αξιοπρέπεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Της νυχτας τα καμωματα τα βλεπει η μερα και γελα!!!!!!!

      Διαγραφή
  8. Τρελό κράξιμο -και όχι άδικα- πέφτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν πληρώνει λέει ο Δήμος Καρύστου τίποτα. Για ρίχτε μια ματιά στο Διαύγεια για να δείτε πόσους τραπεζώνουμε κατά καιρούς και μετά τα ξαναλέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καιρο ειχα να δω τοσα πολλα ΣΧΟΛΙΑ.Πονεσαν πολυ απο την επιτυχια της εκδηλωσης ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...