Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Συμμετοχή του Συλλόγου Συνταξιούχων Δήμου Καρύστου στην πανευβοϊκή συγκέντρωση των συνταξιούχων στην Χαλκίδα

Ο σύλλογος Συνταξιούχων Δήμου Καρύστου συμμετείχε στην δυναμική και μαζική πανευβοϊκή συγκέντρωση των συνταξιούχων στην Χαλκίδα στις 17-5-2018.

Συνταξιούχοι απ’ όλη την Εύβοια εκφράσαμε την αντίθεση μας στις πολιτικές των προηγούμενων κυβερνήσεων και της σημερινής που θέλουν να μας κάνουν επαίτες και απαιτήσαμε:



· Κανένα επανυπολογισμό, καμία μείωση με την προσωπική διαφορά στις κύριες και επικουρικές μας συντάξεις και την κατάργηση του νόμου 4387/16 (νόμος Κατρούγκαλου). 

· Όχι στη μείωση του αφορολόγητου και την περικοπή των οικογενειακών μας επιδομάτων και του ΕΚΑΣ. 

· Διεκδικούμε ότι μας έχει αφαιρεθεί από όλο το αντισυνταξιουχικό αντιασφαλιστικό νομικό πλαίσιο που ψήφισαν όλες οι κυβερνήσεις. 

· Να αποδοθούν άμεσα χωρίς αιτήσεις, δικαστήρια και προαπαιτούμενα ότι η κυβέρνηση αυθαίρετα παρακρατεί σε κύριες - επικουρικές συντάξεις και την εισφορά αλληλεγγύης. 

· Να μην περάσουν τα καταστρεπτικά νέα μέτρα της 4Ης αξιολόγησης. Να καταργηθεί ο νόμος για τους πλειστηριασμούς λαϊκής κατοικίας. 

Στη συνέχεια πραγματοποιήσαμε μαχητική πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Χαλκίδας με κατεύθυνση τα υποκαταστήματα του ΟΑΕΕ και στη συνέχεια του ΙΚΑ, όπου επιδώσαμε το υπόμνημα με τις θέσεις και τα αιτήματά μας. 

Ο αγώνας μας δεν τελειώνει! 

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα των συνταξιουχικών οργανώσεων καλεί όλους τους συνταξιούχους σε πανελλαδικό ξεσηκωμό, σε μαραθώνιο κινητοποιήσεων παντού σε όλη την χώρα. 

Το επόμενο αγωνιστικό ραντεβού στην πανεργατική πανελλαδική απεργία στις 30 Μάη. 

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 
Τετάρτη 30 Μάη, Πλατεία Καρύστου, 10:30πμ 
Αγωνιζόμαστε για την ζωή που μας αξίζει. 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Συνταξιούχων Δήμου Καρύστου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...