Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

ΣΥΡΙΖΑ Κύμης-Αλιβερίου: «Δεν προέκυψε ποτέ θέμα κλεισίματος των ΕΛΤΑ στο Αυλωνάρι

«Δεν προέκυψε ποτέ θέμα κλεισίματος των ΕΛΤΑ στο Αυλωνάρι. Κάποιοι το δημιούργησαν…. Εμείς ενημερωθήκαμε από τον Αντιδήμαρχο Αυλώνος κ. Κούκη», είπε ο Δήμαρχος στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο. Δεν είχε ο ίδιος επικοινωνία με τα Κεντρικά των ΕΛΤΑ. Και εμείς εύλογα ρωτάμε το Δήμαρχο:

Γιατί σπεύσατε αμέσως να βγάλετε Ανακοίνωση; Δεν έπρεπε να ενημερωθείτε υπεύθυνα από τα ΕΛΤΑ; Ποιοι είναι αυτοί που το δημιούργησαν και γιατί σπεύσατε να τους στηρίξετε με την επιστολή σας; Τι πληροφόρηση σας έδωσε ο αντιδήμαρχος Αυλώνος και
που βασιζόταν;


«Εμείς είχαμε μία πληροφορία η οποία μας δόθηκε από τον Αντιδήμαρχο στο Αυλωνάρι… Μέσα από όλα αυτά απεδείχθη ότι δεν υπήρχε θέμα...

Συνηθιζόταν σε κάποια περίοδο χωρίς να υπάρχει κανένα πρόβλημα να κάνουν κάποιοι κάποιες κινητοποιήσεις για ένα θέμα που δεν υπήρχε και στο τέλος να λένε κινητοποιηθήκαμε εμείς και δεν έγινε…», συνέχισε ο Δήμαρχος. Φυσικά και ποτέ δεν υπήρξε θέμα κλεισίματος των ΕΛΤΑ. 

Και ο Δήμος το γνώριζε, αφού δεν είχε καμία απολύτως σαφή ένδειξη για κάτι τέτοιο. Φήμες και πληροφορίες, τις οποίες έσπευσε να αξιοποιήσει, αυτός και κάποιο άλλοι, και τώρα μιλά για «κάποιους που το δημιούργησαν». 

Φθηνή , παλαιομοδίτικη πολιτική πρακτική, που δεν μπορούν να την αποβάλλουν. Και ως συνήθως. Άλλοι φταίνε.

Το θεώρησαν ευκαιρία λοιπόν, όσοι προσπαθούν να κρύψουν την ανυπαρξία τους, την αναποτελεσματικότητά τους και τα προβλήματα που αδυνατούν να επιλύσουν, να διαμαρτυρηθούν εγγράφως και να κόπτονται, δήθεν, για το λαό και τους δημότες. Κάποιοι άλλοι αναρωτήθηκαν ποιος ενδιαφέρθηκε να μην κλείσει το Ταχυδρομικό Γραφείο, αφήνοντας υπονοούμενα και μιλώντας για την εποχή του μαυρογιαλούρου. Εξ’ ιδίων κρίνουν τα αλλότρια.

Κανένας λοιπόν δεν κράτησε ανοιχτό το Γραφείο, γιατί πολύ απλά ποτέ δεν τέθηκε τέτοιο ζήτημα. Όπως ποτέ δεν τέθηκε ζήτημα να κλείσει το Κέντρο Υγείας Αλιβερίου, όταν και τότε για τις δικές τους σκοπιμότητες , κάποιοι προσπάθησαν να το αναδείξουν σε μείζον θέμα.

Αν η Δημοτική Αρχή πραγματικά ενδιαφέρεται για το Αυλωνάρι και τους κατοίκους της Δημοτικής Ενότητας Αυλώνος, ας δει και ας επιλύσει τα συσσωρευμένα προβλήματα των δημοτών, για τα οποία και η ίδια έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης, ας κρατήσει και ας οργανώσει πλήρως το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών που με τις ενέργειές της, όχι μόνο υποβαθμίζει και υπολειτουργεί , αλλά και με την προσφιλή της μέθοδο φορτώνει τα βάρη και τις ευθύνες στον ένα και μοναδικό εργαζόμενο του Κέντρου.

ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ
ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ - ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...