Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Με επιτυχία η Φορολογική - Ασφαλιστική Ημερίδα του Επιμελητήριου Εύβοιας στην Κάρυστο

Με μεγάλη επιτυχία, το Επιμελητήριο Εύβοιας πραγματοποίησε την Τετάρτη 24 Μαίου 2017 στην Κάρυστο, Φορολογική - Ασφαλιστική Ημερίδα. Στην Ημερίδα που έλαβε χώρα στο Ξενοδοχείο «ΚΑΡΥΣΤΙΟΝ», και την παρακολούθησαν πολλοί επαγγελματίες, τα βασικά θέματα που αναλύθηκαν και παρουσιάστηκαν ήταν «Φορολογικές Δηλώσεις 2017 και το Νέο Ασφαλιστικό» με εισηγητή τον έγκριτο οικονομολόγο – φοροτεχνικό κ. Χριστόπουλο Γεώργιο. 

Τις εργασίες της ημερίδας άνοιξε ο υπεύθυνος για την διοργάνωση της, κ. Βασίλειος Βαρελάς - φοροτεχνικός και μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Ευβοίας – ο οποίος τόνισε ότι το επιμελητήριο Εύβοιας ενεργώντας έχοντας πάντοτε ως πρωτεύων μέλημα την διοχέτευση διαρκούς και έγκυρης ενημέρωσης στα μέλη του και δη στους
φοροτεχνικούς – λογιστές, έχοντας επίσης κάνει πράξη την συνεχή και εποικοδομητική επαφή με την περιφέρεια του νομού, πραγματοποίησε σήμερα αυτή την ενημερωτική ημερίδα, με κυριότερο σκοπό την ποιοτικότερη κατάρτιση των φοροτεχνικών και συνεπώς την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πελάτες τους. 


Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Περιφερειακός σύμβουλος – Οικ. Επόπτης του Επιμελητηρίου κ. Βαγγέλης Κούκουζας. 


Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Ημερίδα, την οποία στήριξαν έμπρακτα και οι Επαγγελματικοί Φορείς της ευρύτερης περιοχής, παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, η κα Μαρία Βερούχη Πρόεδρος του Συνδέσμου Επαγγελματιών Βιοτεχνών Καρύστου, η κα Σόνια Ντασίου Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καρύστου, η κα Γιάννα Νόβα Πρόεδρος του Συνδέσμου επιχειρήσεων Τουρισμού Καρύστου, ο κ. Νίκος Λαγώνικος Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου επιχειρήσεων Τουρισμού Καρύστου, καθώς επίσης ο κ. Κωνσταντίνος Βερούχης επίτιμος Πρόεδρος του Συνδέσμου Επαγγελματιών Βιοτεχνών Καρύστου και ο πρώην Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Ευβοίας και νυν Πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων Ο.Α.Ε..Ε. Ευβοίας κ. Ελευθέριος Ντεγιάννης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...