Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Ευχαριστίες του Πανευβοϊκού Συλλόγου ΑμεΑ για τη συμμετοχή στο Bazaar

Ο Πανευβοϊκός Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων ΑμεΑ «Άνθρωπος - Ελπίδα– Πολιτισμός» με τη συμπαράσταση του ΔΟΑΠΠΕΧ- Πολιτισμός διοργάνωσε Bazaar [Δωροέκθεση] 31 Μαρτίου - 02 Απριλίου 2017, στην ισόγεια αίθουσα Εκθέσεων "Αριστοτέλης" - παραλία του Δημαρχείου της πόλης μας, για την οικονομική ενίσχυση των σκοπών του.

Παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία η προσπάθεια μας θεωρείται επιτυχής και το Διοικητικό συμβούλιο ευχαριστεί θερμά τους συμπολίτες
μας .

Είμαστε ευγνώμονες για την ανταπόκρισή τους στο κάλεσμά μας να ενισχύσουν τις προσπάθειες Συλλόγου ώστε να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του υπέρ των ΑμεΑ. 

 Ευχαριστεί τις εταιρίες που προσέφεραν προϊόντα τους, τις εικαστικές καλλιτέχνιδες ,τα μέλη και τις φίλες του συλλόγου που με πολύ χαρά και ευχαρίστηση συνέδραμαν με εξαιρετικά χειροποίητα παρασκευάσματα. 

 Επίσης τις κυρίες Βάλη Καπνίση και Κατερίνα Τζελφέ πουμε με τις εξαίρετες ιδέες τους ανάδειξαν τα εκθεμάτων και τα προϊόντα. Ευχαριστούμε επίσης τα ΜΜΕ και Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης καθώς και τον κ. Χρήστο Κουτσαύτη για την αφιλοκερδή προσφορά του και για το πολύ προσεγμένονο video που ανέβασε στο διαδίκτυο και τη Βιβή Σπυροπούλου για την ευγενική προσφορά της . 

 Τον αγιασμό τέλεσε ο πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη π. Χρυσόστομος Καλύβας. Παρέστησαν ο Δήμαρχος Χαλκιδέων κ. Χρήστος Παγώνης , η δημοτική σύμβουλος κ. Έλενα Βάκα , αντιπροσωπεία του Λυκείου των Ελληνίδων με την νεοεκλεγείσα Πρόεδρο του κ.Ακριβή Κωνσταντινίδου , η Πρόεδρος του Σοροπτιμιστικού Ομίλου Χαλκίδας κα Μαρία Κωτσή ,μέλη της Ισραηλιτικής Κοινότητας Χαλκίδας , ο κ. Σταύρος Μακαρίου , μέλη, φίλοι , εθελοντές καθώς και τα παιδιά του Συλλόγου που απέδωσαν 2 όμορφα τραγούδια υπό τη διεύθυνση της δασκάλας τους Άννας Ρόδα και καταχειροκροτήθηκαν από τους παρισταμένους. 


Για το Διοικητικό Συμβουλίου . 

 Η Πρόεδρος
 Ειρήνη Μερτζιάνη

Η Γραμματέας
Μαρία Μπασούκου

ΣΥΝΕΒΑΛΛΑΝ 

Έργα παιδιών του Συλλόγου

Διδάσκαλία - έργα ΑμεΑ Συλλόγου Μαρία Σωτηρίου Ζωγράφος - Κοινωνική Λειτουργός -[ Ετήσιο Ημερολόγιο από τις ομαδικές εργασίες τους]. Μαρία Λαδογιάννη Ψηφιδωτό με βοτσαλάκι Βούλα Μαζαλτόυ Βυζαντινή Εικόνα Φαίη Κυτίνου Διακοσμητικές Κατασκευές 

Σχολεία 19ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας με την εικαστικό κα Ντόβρου Γυμνάσιο Λαμψάκου με την Καθηγήτρια κα Ακριώτη Το Πρότυπο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης και φύλαξης παιδιών "Η Αγκαλίτσα" Υπεύθυνη Γιώτα Γρουντή

Την πρόσκληση και αφίσα φιλοτέχνησε ο γραφίστας Γιώργος Λαδογιάννης 

Εταιρίες 

ΑΝΔΡΕΟΥ ΑΕ - ΑΝΔΡΕΟΥ ΜΟΝΩΣΗ ΑΒΕΤΕ ΑΡΤΟΣ ΚΑΙ ΓΕΥΣΗ ΒΟΥΡΓΙΑΣ - ΑΚΗΣ 

ΒΟΥΡΓΙΑΣ ΒΡΑΙΜΑΚΗΣ "EURONICS" Κατάστημα Ηλεκτρικών -

ΒΕΛΛΙΟΣ ΑΡΤΟΠΟΪΙΑ-ΑΡΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ

ΔΙΡΦΥΣ Α.Ε. ΝΕΡΑ ΕΥΒΟΙΚΗ ΖΥΜΗ Α.Β.Ε.Ε. - «ΖΥΜΗ ΨΑΧΝΩΝ »

Ε.&Δ.ΚΟΝΤΟΣ Α.Ε. "Από το ΠΕΡΙΒΟΛΙ του ΠΑΠΠΟΥ " ΚΤΗΜΑ ΑΒΑΝΤΙΣ (Μούντριχας Απόστολος Ν.)

ΚΤΗΜΑ ΖΑΡΟΓΚΙΚΑ Α.Ε . ΚΤΗΜΑ ΣΑΜΠΑΝΗ 


ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ «ΔΙΡΦΥΣ» 

  ΜΠΑΞΕΒΑΝΗ ΑΕ Παιδικά Ρούχα - Βρεφικά Είδη 

 ΜΠΑΡΟΥΤΟΞΥΛΟ ΠΕΡΓΑΜΑΛΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ Σ.Η.Β.Α. 

ΖΑΡΟΓΚΙΚΑ Α.Ε. "ΚΤΗΜΑ ΖΑΡΟΓΚΙΚΑ"












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...