Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Τις αλλαγές στο Νόμο «Καλλικράτη» παρουσίασε στα Χάνια Αυλωναρίου ο Γ. Γ. του Υπουργείου Εσωτερικών

Πραγματοποιήθηκε χθες 5-4-2017 η εκδήλωση του Τμήματος Αυτοδιοίκησης ΣΥΡΙΖΑ Κύμης-Αλιβερίου για τις προτεινόμενες αλλαγές στο Νόμο «Καλλικράτη».
    
Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών Κώστας Πουλάκης, έκανε πλήρη και τεκμηριωμένη παρουσίαση των θέσεων και των προτάσεων,

αναφέρθηκε στις μέχρι σήμερα ενέργειες του Υπουργείου στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης  και πρόσθεσε ότι «όλες οι προτεινόμενες αλλαγές είναι υπό συζήτηση και διαβούλευση. Θέλουμε όμως να αφήσουμε το αποτύπωμά μας στο χώρο της Αυτοδιοίκησης και αυτό θα γίνει με την καθιέρωση της απλής αναλογικής ως εκλογικό σύστημα.»
     
Ακολούθησαν διευκρινιστικές ερωτήσεις και ακολούθησε γόνιμος διάλογος και κατάθεση προτάσεων.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ του Νομού Ακριώτης Γιώργος , Λιβανίου Ζωή και Πρατσόλης Τάσος, ο Δήμαρχος κ. Μπουραντάς, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μπενάκης, οι αντιδήμαρχοι Κονιστρών κ. Μούντριχας και Αυλώνος κ. Κούκης, ο επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης κ. Θωμάς, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Παράταξης «Η Στερεά σε Νέα Τροχιά» κ. Στουπής και Κουλούρης, δημοτικοί Σύμβουλοι της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης, ο Συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Εύβοιας Νίκος Σιόλιας, μέλη της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Εύβοιας, Πρόεδροι και μέλη Τοπικών Συμβουλίων του Δήμου, ο πρώην Δήμαρχος Αυλώνος κ. Κατσούλης , μέλη του Τμήματος Αυτοδιοίκησης και της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Κύμης-Αλιβερίου και πολλοί δημότες.
     
Το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο, οι ερωτήσεις και οι τοποθετήσεις πολλές, από όλους τους φορείς που εκπροσωπούνταν με την παρουσία τους στην εκδήλωση, με αποτέλεσμα η εκδήλωση να διαρκέσει μέχρι αργά το βράδυ.

ΤΜΗΜΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ - ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...