Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Σταύρος Μακαρίου στα 80χρονα γενέθλια του Ηρακλή Ψαχνών

Ο Σταύρος Μακαρίου, ενεργός Πολιτευτής της Εύβοιας και Εκπρόσωπος Τύπου της "Τελείας" του Απόστολου Γκλέτσου παραβρέθηκε στην επίσημη εκδήλωση για τα 80 χρόνια από την ίδρυση του Ηρακλή Ψαχνών και απένειμε τιμητική διάκριση, σε έναν εκ των τιμηθέντων, τον Δημήτρη Λεοντή, παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και άνθρωπο της τοπικής αυτοδιοίκησης του Δήμου Μεσσαπίων - Διρφύων.

Στο τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ του Ηρακλή Ψαχνών και της Εθνικής Ομάδας Ενόπλων Δυνάμεων, που ήρθε στα Ψαχνά έπειτα από την πρόσκληση του προέδρου της ομάδας και
Ναυάρχου ε.α κ. Αλέξανδρου Θεοδοσίου.


Πολλοί ήταν αυτοί που τιμήθηκαν από τη Διοίκηση της ομάδος για την προσφορά τους ενώ εκατοντάδες φίλαθλοι και αρκετοί επίσημοι βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου.


"Εύχομαι χρόνια πολλά στον "Γηραιό" της Εύβοιας , τον Ηρακλή Ψαχνών και συγχαίρω τα παλαιότερα μέλη του για τα 80 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι της Εύβοιας και όχι μόνο. Καλή επιτυχία στη νέα πορεία και εύχομαι μία αποδοτική ποδοσφαιρική χρονιά στη διοίκηση, στους παίκτες, στο προπονητικό επιτελείο και στους φιλάθλους της ομάδας." δήλωσε ο κ. Μακαρίου. 

Την παρουσίαση της εκδήλωσης πραγματοποίησε η Ψυχολόγος κ. Χριστίνα Καλαβρή ενώ ο αγώνας έληξε με ισόπαλο σκορ 1 - 1 .

Φωτο 1 Ο Σταύρος Μακαρίου απονέμει την τιμητική διάκριση στον Δημήτρη Λεοντή
Φωτο 2, Ο Σταύρος Μακαρίου με τον Δημήτρη Λεοντή και μέλη της οικογενείας του
Φωτο 3 Οι επίσημοι με τους ποδοσφαιριστές και παράγοντες του Ηρακλή Ψαχνών και της Εθνικής Ενόπλων Δυνάμεων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...