Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2016

Eξι συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο σε περιοχές της Εύβοιας

Συνελήφθησαν συνολικά έξι (6) άτομα σε περιοχές της Εύβοιας, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων που διενεργούνται καθημερινά για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών.

Οι συλλήψεις αυτές πραγματοποιήθηκαν από αστυνομικούς Ομάδων Ο.Π.Κ.Ε. και ΔΙ.ΑΣ., καθώς και του Αστυνομικού Τμήματος Μαντουδίου. Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης, κάνναβης και ναρκωτικά δισκία

Ειδικότερα, από αστυνομικούς της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, συνελήφθησαν χθες τις πρώτες πρωινές ώρες, στην ευρύτερη περιοχή της
Ιστιαίας Ευβοίας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 50 και 39 ετών αντίστοιχα, στη κατοχή των οποίων βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης.

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μαντουδίου, συνελήφθη χθες τις πρώτες πρωινές ώρες, στο Μαντούδι Ευβοίας, μία 27χρονη ημεδαπή, στη κατοχή της οποίας βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, συνελήφθη χθες το πρωί στη Χαλκίδα, ένας 31χρονος υπήκοος Πακιστάν, στη κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης .

Από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, συνελήφθη χθες το μεσημέρι στη Χαλκίδα, ένας 51χρονος ημεδαπός, στη κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ηρωίνης και ναρκωτικά δισκία.

Τέλος, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, συνελήφθη χθες το μεσημέρι στη Χαλκίδα, ένας 31χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, στη κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Σημειώνεται ότι οι δράσεις αυτές είναι καθημερινές και αποσκοπούν στην καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...