Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Σώτος: ''Ο κοσμοπολίτης διαπλεκόμενος πολυθεσίτης πρόεδρος του ΙΣΑ να σταματήσει τα κροκοδείλια δάκρυα ''

Σχόλιο του Αντώνη-Πάρι Σώτου για τις δηλώσεις Πατούλη περί καρτών......
''Οι πρόσφατες δηλώσεις του Πατούλη που εμφανίζεται υπέρμαχος των ιατρικών δικαιωμάτων ,αλλά και των ηλικιωμένων ασθενών που τάχα μου δεν είναι εξοικειωμένοι με την χρήση της κάρτας ,προκαλούν αν όχι τίποτε άλλο , παρά τον κλαυσίγελο από τους σοβαρούς επαγγελματίες αυτοαπασχολούμενους ιατρούς αλλά και από την πλειονότητα του Ιατρικού κόσμου.


Βρήκε πεδίο δράσης λαμπρό ο κοσμοπολίτης διαπλεκόμενος πολυθεσίτης πρόεδρος του ΙΣΑ...... και μας κατέπληξε με την θεωρία του περί των καρτών και της μη λειτουργικότητάς τους στην περίπτωση των αυτοαπασχολούμενων Ιατρών.

Του απαντάμε με τον εξής απλό συλλογισμό, ότι αν ήταν μόνο το θέμα των 2% της προμήθειας των τραπεζών και του κόστους του μηχανήματος για τους συναδέλφους του ιδιωτικού τομέα το πρόβλημά τους ,τότε πιστεύω ότι κανείς δεν θα είχε αντίρρηση να το πράξει , τουλάχιστον αυτοί που δεν έχουν να κρύψουν τίποτα και είναι η πλειοψηφία των συναδέλφων.

Δεν τον είδαμε όμως να βγαίνει στα κεραμίδια όταν ο φίλος του ο Άδωνις νομοθετούσε rebates & clow backs αλλά και φέσωνε τους συναδέλφους με χρεωστούμενα από το ΕΟΠΠΥ και εξετάσεις ασφαλισμένων με αγύριστα που ακόμη τους χρωστάει ανερυθρίαστα ο Οργανισμός.

Ακόμη τα 10 ευρώ επίσκεψη , αυτή η άθλια αμοιβή για να πάρει στο Ιατρείο επίσκεψη ο Ιατρός, που τελικά είναι κάτω από 7 ευρώ όταν αφαιρεθούν οι φόροι , για τον Πατούλη είναι αμελητέο γεγονός.Βλέπετε ο κος πρόεδρος του ΙΣΑ έχει λυμένα τα οικονομικά του προβλήματα και περί άλλων τυρβάζει γιατί αν όντως ενδιαφερόταν για τα προβλήματα των συναδέλφων θα κοίταζε πως να καταθέσει την παραίτησή του από τα οφίτσια που κατέχει για να ασχοληθεί μόνο με τα προβλήματα του κλάδου.

Ας σταματήσει τα κροκοδείλια δάκρυα λοιπόν και ας πάει να κλάψει στην ποδιά των μεγαλογιατρών τα συμφέροντα των οποίων εκπροσωπεί και ας αφήσει τις μεγαλοστομίες ,γιατί τον έχουμε μάθει από καιρό...........και δεν μας πείθει!!!!

ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ 
ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΙΣΕΥΒ 
ΕΚΛΕΚΤΟΡΑΣ ΠΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...