Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

Συνεχίζονται οι περιοδείες και συσκέψεις της Λαϊκής Συσπείρωσης στο δήμο Κύμης Αλιβερίου

Συνεχίζεται το πρόγραμμα περιοδειών και συσκέψεων της Λαϊκής Συσπείρωσης στα χωριά του Δήμου Κύμης Αλιβερίου.

Την Κυριακή 24/9 κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Κέκη, παραβρέθηκε σε σύσκεψη στην Οχτωνιά. Εκεί είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με αρκετούς κατοίκους της περιοχής για όλα τα
ζητήματα.

Ο Κ. Κέκης ανάμεσα σε άλλα τόνισε: «Σήμερα μπορούμε να ορθώσουμε φράγματα στην εγκληματική πολιτική που μας πνίγει, μας καίει, μας μαυρίζει την ψυχή! Στο δήμο Κύμης Αλιβερίου και στην Περιφέρεια Στερεάς συγκροτούν τα ψηφοδέλτια της “Λαϊκής Συσπείρωσης”, τα ψηφοδέλτια με το κόκκινο γαρίφαλο αγωνιστές και αγωνίστριες όλων των ηλικιών! 

Είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε την μάχη μέσα από τους εργατικούς - λαϊκούς αγώνες για να αντιμετωπίσουμε την αντιλαϊκή λαίλαπα που έρχεται.» πρόσθεσε επίσης ότι οι εκλεγμένοι της “Λαϊκής Συσπείρωσης” έχουν δώσει δείγμα γραφής! Γιατί ήταν οι μόνοι στο Δημοτικό Συμβούλιο που επί 4 χρόνια βρέθηκαν μαζί με τους εργαζόμενους, το λαό και τη νεολαία περιοχής μας. 

Διεκδίκησαν μέσα στα Δημοτικά Συμβούλια στηρίζοντας και προωθώντας τα αιτήματα εργατικών σωματείων, συλλόγων γονέων, κατοίκων και της νεολαίας.» επισήμανε τονίζοντας την ανάγκη ο λαός να ξεπεράσει τα εκβιαστικά διλήμματα και να ψηφίσει με κριτήριο το αν θα έχει δημοτική και περιφερειακή αρχή που θα υπηρετούν τις ανάγκες των πολλών ή τα κέρδη των λίγων.

Την Τετάρτη 26/9 σειρά είχε ο Οξύλιθος. Κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης περιόδευσε στο χωριό και το βράδυ μίλησε σε σύσκεψη κατοίκων. Και εκεί ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Κέκης κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει πλατιά τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης δίνοντας δύναμη στους πραγματικούς αγωνιστές συμβούλους που θα βρει μπροστά στους αγώνες του, θα βρει στο πλευρό του για τις δικές του διεκδικήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...