Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023

Μήνυμα για την ενίσχυση της Λαϊκής Συσπείρωσης έστειλε η προεκλογική συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Κάρυστο

Να ενισχυθεί η Λαϊκή Συσπείρωση για να δυναμώσουν οι αγώνες του λαού για τις ανάγκες των πολλών και όχι για τα κέρδη των λίγων

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Κάρυστο το Σάββατο 30 Σεπτέμβρη με ομιλητές τον Δημήτρη Παρασκευά, υποψήφιο δήμαρχο Καρύστου και τον Αντώνη Κούκουρα, υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Στερεάς και Πρόεδρο του
Εργατικού Κέντρου Εύβοιας.

Ο Αντώνης Κούκουρας απεύθυνε κάλεσμα «στον καθένα και την καθεμιά, στον κάθε εργαζόμενο και εργαζόμενη, στον κάθε νέο και νέα, στον κάθε άνθρωπο του μόχθου και τον καλούμε να ζυγίσει καλά τα πράγματα, να βάλει σαν κριτήριο ψήφου το σύνολο της ζωής του: 

Την ακρίβεια, το μεροκάματο, την προστασία της ζωής και της περιουσίας από τις φυσικές καταστροφές, τους πλειστηριασμούς, την Παιδεία και τα σχολεία που κάνουν μάθημα τα παιδιά μας, την Υγεία και τις υποβαθμισμένες δομές, την βαθιά εμπλοκή της χώρας μας στους πολεμικούς σχεδιασμούς και τόσα άλλα.

Όλα αυτά δηλαδή που κάνουν γαργάρα οι εκπρόσωποι της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ στην Περιφέρεια και τους Δήμους, οι δήθεν "ανεξάρτητοι" και "υπερκομματικοί", που πετάνε τη μπάλα στην εξέδρα, που καλλιεργούν την απαξίωση και τον αποπροσανατολισμό, για να κρύψουν το νήμα που συνδέει την κεντρική κυβερνητική και κρατική αντιλαϊκή πολιτική με την πιστή εφαρμογή της από όλους αυτούς στην Περιφέρεια και τους Δήμους, για να κρύψουν ότι ΚΑΙ αυτοί, ο καθένας από το πόστο του, έπιασαν αυτό το νήμα και βοήθησαν να ραφτεί το αντιλαϊκό κοστούμι που φορέθηκε σε κάθε πτυχή της ζωής των εργαζομένων και του λαού.

Γιατί σε μια εβδομάδα από σήμερα ψηφίζουμε για όλα αυτά, δεν ψηφίζουμε για τα «καλά παιδιά», δεν ψηφίζουμε για αυτόν που έκανε τη μία ή την άλλη μικροεξυπηρέτηση, δεν ψηφίζουμε για αυτόν που έκλεισε μια λακούβα αλλά συνέβαλε να είναι τρύπια όλη μας η ζωή.

Σε μια εβδομάδα από σήμερα ψηφίζουμε για να βγει ενισχυμένη η φωνή του λαού, ψηφίζουμε για την ισχυροποίηση των δυνάμεων της εργατικής – λαϊκής αντίστασης που εκφράζονται με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Για να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυνατοί, με περισσότερους περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους να παλεύουμε «για τις ανάγκες των πολλών – όχι για τα κέρδη των λίγων», για να ξηλώσουμε αυτό το αντιλαϊκό κοστούμι και να ράψουμε το δικό μας, αυτό που ταιριάζει στις δικές μας ανάγκες και στη ζωή που ονειρευόμαστε».

Παίρνοντας το λόγο ο Δημήτρης Παρασκευάς σημείωσε πως «Τόσο η Δημοτική Αρχή, όσο και όλοι οι άλλοι υποψήφιοι για το δήμο επικαλούνται ότι παλεύουν για την ανάπτυξη της περιοχής, "για το καλό του τόπου", όπως λέγεται, όμως κουβέντα δεν κάνουν για τις αιτίες των προβλημάτων που βιώνουμε οι πολλοί, οι εργατικές λαϊκές οικογένειες του τόπου μας…

Τάζουν ανάπτυξη με διάφορα επίθετα, "ισόρροπη", "βιώσιμη" και άλλα, για να κρύψουν ότι δεν υπάρχει ανάπτυξη για όλους! Γιατί ξέρουμε πολύ καλά όλοι ότι για να αναπτυχθούν τα κέρδη των λίγων πρέπει να γίνουν οι φτωχοί φτωχότεροι!

Άλλωστε η Κάρυστος είναι από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα για το πώς υλοποιείται η αντιλαϊκή ανάπτυξη από τις κυβερνήσεις με την καθοριστική συμβολή της Περιφερειακής και της Δημοτικής Αρχής. 

Πως αυτή η ανάπτυξη τσακίζει τα δικαιώματα, καταπατά τις ανάγκες του λαού της περιοχής μας» υπογράμμισε ο Δ. Παρασκευάς αναφερόμενος στα παραδείγματα της εκτός ορίων εγκατάστασης αιολικών πάρκων στην περιοχή, στα προβλήματα της υδροδότησης και στην ανησυχητική κατάσταση στο Νοσοκομείο Καρύστου.

«Κάθε πλευρά της καθημερινότητάς φέρνει στην επιφάνεια την ανάγκη για μια δημοτική αρχή που θα παλεύει μαζί με το λαό της περιοχής για τις ανάγκες των πολλών και όχι για τα κέρδη των λίγων.

Ο συνδυασμός της Λαϊκής Συσπείρωσης τα προηγούμενα χρόνια, με έναν μόνο δημοτικό σύμβουλο, είναι ο μόνος που έφερε τα λαϊκά προβλήματα στο δημοτικό συμβούλιο, στήριξε έμπρακτα όσους αγώνες αναπτύχθηκαν στην περιοχή μας.

Έχουμε αποδείξει ότι η Λαϊκή Συσπείρωση είναι ο μόνος συνδυασμός που μπορεί να αντιταχθεί, με κριτήριο τα λαϊκά συμφέροντα, στη δημοτική αρχή του κ. Ραβιόλου, πού στηρίζεται από όλα τα κόμματα του συστήματος ή σε όποια άλλη αναδειχθεί. 

Γιατί "παχιά λόγια" και σκληρή προεκλογική αντιπολίτευση έχουμε ξανακούσει στην Κάρυστο, όμως μετά τις εκλογές αντιπολίτευση απέναντι στη δημοτική αρχή ήταν μόνο ο συνδυασμός της Λαϊκής Συσπείρωσης».





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...