Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

Η Γρανέτα Τσιβίκα: Η νεολαία της Χαλκίδας πρέπει να έχει πλήρη και δωρεάν πρόσβαση στον αθλητισμό

Περιοδείες πραγματοποιήσαν το προηγούμενο διάστημα σε δημόσιες αθλητικές εγκαταστάσεις της Χαλκίδας, υποψήφιοι με τη «Λαϊκή συσπείρωση» με επικεφαλής τη Γρανέτα Τσιβίκα υποψήφια δήμαρχο Χαλκίδας μαζί με τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Στερεάς Στέφανο Μουτουσίδη και τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Χαλκίδας Γιώργο Νικολάου.

Στη συζήτηση με τους εργαζόμενους και τους υπευθύνους των χώρων αναδείχτηκαν τα σοβαρά προβλήματα όπως η απουσία συντήρησης των εγκαταστάσεων, η έλλειψη εξειδικευμένου εξοπλισμού και απαιτούμενου προσωπικού σε διάφορα πόστα, αλλά και η ακριβή συμμετοχή στην άθληση. 

Η κατάσταση αυτή είναι αποτέλεσμα της χρόνιας απαξίωσης των αθλητικών δομών που έχουν επιβάλει διαχρονικά κυβερνήσεις όπως και η περιφερειακή αρχή και δημοτική αρχή με την πενιχρή χρηματοδότηση και τη πολιτική της ανταποδοτικότητας.

Οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» δεσμεύτηκαν πως το επόμενο διάστημα θα μετατρέψουν σε διεκδικήσεις τα δίκαια αιτήματά τους. 

Το δικαίωμα στην αθλητισμό τους αφορά όλους και όλες και απαιτείται με ευθύνη των κρατικών αρχών να εξασφαλιστούν κονδύλια, υποδομές, μόνιμο προσωπικό για να μπορεί η νεολαία της Χαλκίδας να έχει πλήρη και δωρεάν πρόσβαση στον αθλητισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...