Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023

Εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Αλιβέρι

«Σε αγωνιστικά ζεστό κλίμα τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Αλιβέρι»

Μέσα σε ένα ζεστό κλίμα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Αλιβέρι.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Αντώνης Μεϊμάρης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση και μέλος του συγκροτήματος «Κοινοί Θνητοί» και στη συνέχεια πήραν το λόγο ο Κώστας Κέκης, υποψήφιος δήμαρχος Κύμης Αλιβερίου και ο Κώστας Μπασδέκης, υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς.

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής Εύβοιας και ο Νίκος Λάππας μέλος της ΚΕΟΕ του ΚΚΕ.

«Ξεκινώντας από αυτόν τον όμορφο χώρο, τις μέρες που έμειναν, να καλέσουμε το λαό να στηρίξει με την ψήφο του τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Αλιβερίου – Κύμης και την Περιφέρεια.

Θέλουμε να συμβάλλετε όλοι σας να φτάσουν ακόμα πιο πλατιά, σε κάθε σπίτι, σε κάθε πόστο και συνάδελφο στη δουλειά, σε κάθε γειτονιά και κοινότητα τα αγωνιστικά ψηφοδέλτια που έχει συγκροτήσει και στηρίζει το ΚΚΕ στο Δήμο και την Περιφέρεια.

Μπορούμε και πρέπει να πάμε να συζητήσουμε με το ψηφοδέλτιο στο χέρι με κάθε άνθρωπο για να μην πάμε με μία από τα ίδια από την επομένη των εκλογών. Να μπει ένα αγωνιστικό λιθαράκι, να αρχίσουμε να το πηγαίνουμε αλλιώς, με μπούσουλα τις ανάγκες μας, τις αξίες και τα όνειρα που έχουμε για τα παιδιά μας.

Βρισκόμαστε σήμερα εδώ όπως και όλα αυτά τα χρόνια στην πρώτη γραμμή του αγώνα, κάνουμε πράξη και οργανώνουμε τον αγώνα παντού και για όλα τα δικαιώματα του λαού, στους εργασιακούς χώρους, στις σχολές και τα σχολεία, στα χωράφια, στις γειτονιές.

Πραγματική διέξοδος στα καθημερινά εμπόδια που συναντούν τα παιδιά μας, η νεολαία μας, βρίσκεται στην οργάνωση, τη διεκδίκηση και τον αγώνα με το ΚΚΕ και την ΚΝΕ για τη ζωή και το μέλλον που τους αξίζει!

Αυτόν τον όμορφο δρόμο, τον δρόμο της πραγματικής ελπίδας, σας καλούμε να τον βαδίσουμε μαζί, δυνατοί, ενωμένοι και αποφασισμένοι. Να αλλάξουν τα πράγματα μπορούν με τους εργαζόμενους, τους επαγγελματίες, τη φτωχή αγροτιά οργανωμένους πρωταγωνιστές στον αγώνα με το ΚΚΕ.

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σήμερα μπορούμε να ορθώσουμε φράγματα στην εγκληματική πολιτική που μας πνίγει, μας καίει, μας μαυρίζει την ψυχή!

Στο δήμο Κύμης Αλιβερίου και στην Περιφέρεια Στερεάς συγκροτούν τα ψηφοδέλτια της “Λαϊκής Συσπείρωσης”, τα ψηφοδέλτια με το κόκκινο γαρίφαλο αγωνιστές και αγωνίστριες όλων των ηλικιών!

Είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε την μάχη μέσα από τους εργατικούς - λαϊκούς αγώνες για να αντιμετωπίσουμε την αντιλαϊκή λαίλαπα που έρχεται.»

Στη συνέχεια χαιρετισμό απηύθυνε ο υποψήφιος Κώστας Μπασδέκης όπου στάθηκε στην ομιλία του σε πλευρές των πολιτικών και οικονομικών επιλογών της περιφερειακής αρχής της ΝΔ αλλά και της στάσης των άλλων συνδυασμών που πρόσκεινται σε ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ γύρω από τα ζητήματα της πολιτικής προστασίας, της υγείας της παιδείας και των υποδομών.

Κάλεσε το λαό να διαμορφώσει κριτήριο ψήφου με βάση τις ανάγκες του αυτές και να δώσει δύναμη στη Λαϊκή Συσπείρωση σε δήμο και Περιφέρεια. Τέλος απηύθυνε κάλεσμα συμπόρευσης σε αριστερούς και αγωνιστές που μέχρι χθες έκαναν άλλες επιλογές στην περιφέρεια, να στηρίξουν τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης που πλαισιώνονται από μία σειρά συνεργαζόμενους αγωνιστές σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση.

Στο κλείσιμο της εκδήλωσης ανακοινώθηκε το επερχόμενο πάρτι νεολαίας στο εκλογικό κέντρο την Παρασκευή 6/10 στις 9.00.

Έπειτα σε ζεστό συντροφικό κλίμα με μεζέδες και κρασί, προσφορά φίλων και υποψηφίων με τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης, η συζήτηση ζωντάνεψε στα πηγαδάκια. τα χαμόγελα έλαμψαν, το δημοτικό αλλά και το περιφερειακό ψηφοδέλτιο άρχισαν να διακινούνται πλατιά προκειμένου να φτάσουν σε κάθε λαϊκό σπίτι της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...