Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023

ΤΕ Εύβοιας του ΚΚΕ: Σχόλιο για τις προκλητικές δηλώσεις του υποψήφιου βουλευτή Εύβοιας της ΝΔ κ.Πνευματικού

Πρόκληση και οργή προκαλεί η δήλωση του κ. Πνευματικού που τολμά δίπλα στη λέξη «άνθρωπος» να βάζει τη λέξη «κόστος». Που βαφτίζει ως «ανθρώπινο» τους κόφτες σε εξετάσεις, σε ιατρικές επεμβάσεις, ακόμα και στα φάρμακα των καρκινοπαθών.
 

Από πότε το σώμα και η υγεία του ανθρώπου κ. Πνευματικέ είναι ανθρώπινο να κοστολογούνται;

Δεν είναι μόνο κυνισμός! Είναι η ουσία της πολιτικής της εμπορευματοποίησης της Υγείας που η κυβέρνηση της ΝΔ πρωτοστατεί συνεχίζοντας το έργο όλων των πλοηγούμενων κυβερνήσεων με τους χιλιάδες συμβασιούχους, με το νοσοκομείο ΑΕ, με τα πρωτόκολλα –κόφτες σε εξετάσεις κλπ.

Για μια ακόμα φορά επιβεβαιώνεται το σύνθημα που εκατοντάδες χιλιάδες λαού φώναξαν στα συγκλονιστικά συλλαλητήρια καταδίκης του εγκλήματος των Τεμπών:

«Ή τα κέρδη τους ή η ζωή μας»

Ο λαός επιλέγει τη ζωή του και την αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν Υγεία! Αυτό είναι πραγματικά ανθρώπινο τον 21ο αιώνα!

Ο λαός διεκδικεί στο δρόμο του αγώνα. Συμπαραστάτη και μπροστάρης σε αυτό είχε, έχει και θα έχει το ΚΚΕ. Για αυτό στις εκλογές της 25ης Ιούνη χρειάζεται ένα πολύ πιο ισχυρό ΚΚΕ που μπορεί να αποτελέσει τη μοναδική 100% μαχητική, λαϊκή αντιπολίτευση.

Υ.Γ: Στην Εύβοια που διεκδικείτε να βγείτε βουλευτής κ. Πνευματικά σε ένα χρόνο, δύο άνθρωποι πέθαναν «ανθρώπινα» γιατί δεν υπήρχε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Τομεακή Οργάνωση Εύβοιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...