Σάββατο 18 Μαρτίου 2023

Το Δήμο Καρύστου διεκδικεί o Βαγγέλης Σφυρίδης

Την υποψηφιότητα του για το Δήμο Καρύστου ανακοίνωσε o Βαγγέλης Σφυρίδης

Αγαπητοί συνδημότες, φίλες και φίλοι. Με αίσθημα ευθύνης γι' αυτόν τον τόπο τον οποίο υπεραγαπώ, αγωνίζομαι εδώ και αρκετά χρόνια προσφέροντας ότι καλύτερο μπορώ, ανιδιοτελώς, σαν πρόεδρος ή μέλος συλλόγων. 

Με προβληματισμό για το που οδηγείται αυτός ο τόπος και ποιο θα είναι το μέλλον του και μετά από την παρότρυνση σας, το άκουσμα των αγωνιών σας και την ανάγκη αρκετών από εσάς να εκφραστούν μέσα από μια άλλη διαφορετική αντίληψη για τα κοινά, θεώρησα καθήκον μου και πήρα την απόφαση να κάνω ένα βήμα παραπάνω. 

Να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Καρύστου στις επερχόμενες εκλογές με μοναδικό κίνητρο το κοινό καλό και όχι το κέρδος και την προβολή μου. 

Θα είμαι επικεφαλής του συνδυασμού "ΔΎΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ". Ενός συνδυασμού του οποίου ο κεντρικός πυρήνας έχει ήδη δημιουργηθεί με ανθρώπους αγωνιστές, έντιμους και ελεύθερους από εξαρτήσεις και δεσμεύσεις. 

Και με τέτοιους ανθρώπους θα συνεχίσει να δυναμώνει τους επόμενους μήνες. Έχουμε όραμα, φιλοδοξούμε και ελπίζουμε στην πραγματική ευημερία αυτού του ευλογημένου τόπου, θέτοντας γερές βάσεις για τις επόμενες γενιές. 

Τους μήνες που θα ακολουθήσουν για όσους επιθυμούν, μπορούμε να γνωριστούμε καλύτερα, να ανταλλάξουμε απόψεις και ιδέες μέσα από έναν παραγωγικό και εποικοδομητικό διάλογο. Τα προβλήματα στον τόπο μας είναι πολλά. 

Χρειάζονται νέες προτάσεις και ιδέες για να μπορέσει να υπάρξει ανάπτυξη και πρόοδος. Είναι στο χέρι μας να προσπαθήσουμε να τα επιλύσουμε και να δημιουργήσουμε περισσότερες ευκαιρίες και προοπτικές.

Όλοι μαζί γινόμαστε πιο δυνατοί!!

Λίγα λόγια για εμένα:

Ονομάζομαι Βαγγέλης Σφυρίδης και έχω γεννηθεί στην Κάρυστο και διαμένω μόνιμα στο Μαρμάρι Ευβοίας.

Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και δραστηριοποιούμαι στον πρωτογενή, δευτερογενή και τριτογενή τομέα. Διατηρώ μια αγροτοκτηνοτροφική εκμετάλλευση ενταγμένη στη βιολογική κτηνοτροφία και γεωργία.

Παράλληλα έχω μια μικρή μονάδα οικοτεχνικής παρασκευής γαλακτοκομικών προϊόντων, μεταποιώντας αποκλειστικά γάλα δικής μου παραγωγής.

Επίσης ασχολούμαι με τον τουρισμό και την εστίαση, διατηρώντας αγροτουριστική μονάδα με ενοικιαζόμενα δωμάτια και εστιατόριο με έδρα το Λυκόρεμα Μαρμαρίου και την επωνυμία "Κτήμα Νικόλα".

Είμαι απόφοιτος ΙΕΚ στην ειδικότητα Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης.

Με τα κοινά ασχολούμαι από το 2014 όπου διατελώ πρόεδρος του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου.

Είμαι ιδρυτικό μέλος του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Νότιας Καρυστίας, καθώς και του Πολιτιστικού-Εξωραϊστικού Συλλόγου Λυκορέματος και συμμετέχω ενεργά στην Επιτροπή Αγώνα Φορέων και Πολιτών Νότιας Καρυστίας.

Υπηρέτησα στις Ειδικές Δυνάμεις, στη 2η Μοίρα ΑΛεξιπτωτιστών ως έφεδρος λοχίας και είχα ενεργή συμμετοχή στην υπεράσπιση των βραχονησίδων στα Ίμια.

Είμαι παντρεμένος με την Αναστασία Μαντζαβά (τεχνικός εφαρμογών πληροφορικής) και έχουμε αποκτήσει τέσσερα παιδιά, την Όλγα, τη Σεβαστή, τον Νικόλα και τη Μαρίνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...