Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023

Δημοσιοϋπαλληλική Ενότητα Νοσοκομείου Χαλκίδας - Όλοι αύριο στο συλλαλητήριο

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ 16 ΜΑΡΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ // ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΑΣ!!!!

ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ – ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ…......ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Το έγκλημα στα Τέμπη έδειξε με το πιο κατηγορηματικό τρόπο την αναποτελεσματικότητα του κράτους όταν πρόκειται να λύνει προβλήματα που αφορούν τις λαικές ανάγκες και απο την άλλη την αποτελεσματικότητα του όταν πρόκειται να ενισχύσει μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους.

Προκαλεί αγανάκτηση το γεγονός ότι αποτελεσματικά και γρήγορα επιδοτούνταν η ιταλική ιδιωτική εταιρία που πουλήθηκε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ το 2017 , ενώ καμία γρηγοράδα και σπιρτάδα δεν υπήρχε όταν τα σωματεία των Σιδηροδρόμων , αναδείκνυαν τα προβλήματα που ήταν ζωής και θανάτου.

Προκαλεί αγανάκτηση και στο χώρο της υγείας η γρηγοράδα να περάσουν νομοσχέδιο για μπάσιμο ιδιωτών γιατρών , εργολαβικών εταιριών , ξεπούλημα ότι δημόσιου είχε παραμείνει , γενίκευση ελαστικών σχέσεων εργασίας και ενίσχυση με δις ευρώ του ιδιωτικού τομέα υγείας, την ίδια στιγμή που στο Νοσοκομείο μας υπάρχουν πάνω απο 200 κενές οργανικές θέσεις και το 40% δουλεύει με καθεστώς ομηρίας.

Μάλιστα στη προκήρυξη που βγήκε απο τη κυβέρνηση για πρόσληψη ιατρικού προσωπικού απο τις 68 θέσεις γιατρών, διαφόρων ειδικοτήτων, για όλα τα νοσοκομεία, τα πολυδύναμα ιατρεία και τα Κέντρα υγείας!

 Για το νοσοκομείο ΧΑΛΚΙΔΑΣ εγκρίθηκε 1 θέση ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΥ!
 Για το νοσοκομείο ΚΥΜΗΣ 1 θέση ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΥ!

 Για το νοσοκομείο ΚΑΡΥΣΤΟΥ 1 θέση ΠΑΘΟΛΟΓΟΥ!

ΑΠΟ ΤΙΣ 38 ΚΕΝΕΣ ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΔΙΝΟΥΝ 1 ΘΕΣΗ.

Καμιά θέση Αναισθησιολόγου δεν εγκρίθηκε να προκηρυχθεί

Στις 11/3 στο Νοσοκομείο μας ΔΕΝ ΕΦΗΜΕΡΕΥΕ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ (Λόγω ασθένειας του γιατρού που εφημέρευε στο τμήμα επειγόντων)

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να καλύπτουν το τμήμα Επειγόντων οι Επιμελητές των τμημάτων!

Το ίδιο συνέβη και πριν λίγους μήνες με ακτινολόγο που δεν υπήρχε στο νοσοκομείο και μετακινήσαν ακτινολόγο απο τη Κύμη(!!!!)

Είναι απαράδεκτο τα τμήματα να στενάζουν , να συνεχίζεται η τραγική κατάσταση με ελλείψεις στη Παθολογική , τη Χειρουργική , τη ΜΕΘ , τα ΤΕΠ .

ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ

Όσοι μας λένε ότι τώρα θρηνούμε , δεν είναι ώρα για ευθύνες , θέλουν να κρύψουν τις ευθύνες αυτών που κυβέρνησαν. Τα ίδια μας έλεγαν και μέσα στη πανδημία , όπου καλούσαν το κόσμο να βάλει πλάτη ,να μη διαμαρτύρεται.

Θέλουν να κρύψουν ότι όλοι τους (ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) κατακερμάτισαν τον ΟΣΕ, επιδότησαν με εκατομμύρια την hellenic train ,συντήρησαν κ συνέβαλλαν στην υποβάθμιση του σιδηροδρομικού δικτύου. Όπως και όλοι τους συνέβαλλαν στις ελαστικές σχέσεις εργασίας στα Νοσοκομεία, στη γενίκευση των Σ.Ο.Χ , την παραπέρα εμπορευματοποίηση της Υγείας

ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗ! ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ!!! ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑΝΕ ΜΙΚΡΕ

Η ελπίδα για μας τους εργαζόμενους βρίσκεται στη συλλογική μας διεκδίκηση στα μαζικά συλλαλητήρια αυτών των ημερών, όπου χιλιάδες κόσμου βγήκε στο δρόμο για “ ότι του τρώει τη ψυχή” , είναι ο αγώνας για να δικαιωθούν οι 57 αθώοι των Τεμπών , οι σακατεμένοι υγειονομικοί στους χώρους δουλειάς , οι εκατοντάδες που έχασαν τη ζωή τους στα εργοστάσια , στις οικοδομές , στους χώρους δουλειάς. Οι ασθενείς που θα μπορούσαν να έχουν υψηλού επιπέδου παροχές υγείας ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΩΡΕΑΝ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ και δε της έχουν.

Μόνο οι αγώνες μας φέρνουν αποτέλεσμα, αυτοί οι αγώνες καθυστέρησαν τους εργολάβους , αυτοί ανάγκασαν Διοίκηση να κάνει τις όποιες προσλήψεις (ελάχιστες) , αυτοί οι αγώνες ανάγκασαν τη Διοίκηση να φέρει τραυματιοφορείς .. Όταν μας βλέπουν ανοργάνωτους , με σκυμμένο κεφάλι μας τσακίζουν . Όταν αγωνιζόμαστε νικάμε!!! Αυτο το δείχνει η ιστορία!

ΑΥΤΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΚΕΡΔΗ ΚΑΙ ΖΗΜΙΕΣ ΕΜΕΙΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ!

ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...