Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023

Περιοδεία του Γιώργου Μαρίνου στο Μαντούδι

Ο Γιώργος Μαρίνος από τις εγκαταστάσεις της ΤΕΡΝΑ - Λευκόλιθοι στο Μαντούδι

Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της ΤΕΡΝΑ ΛΕΥΚΟΛΙΘΟΙ στο Μαντούδι Ευβοίας πραγματοποίησε χθες κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Γιώργο Μαρίνο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτή Εύβοιας, συνεχίζοντας την πλούσια δραστηριότητα του Κόμματος. Στο κλιμάκιο του Κόμματος συμμετείχε και ο Δημήτρης Λιάσκος, μέλος του ΤΓ Εύβοιας του ΚΚΕ.

Αρχικά ο Γιώργος Μαρίνος συναντήθηκε με στελέχη της διεύθυνσης των εγκαταστάσεων επεξεργασίας και των μεταλλείων, όπου ενημερώθηκε για τη δραστηριότητα της εταιρείας, ενώ με αφορμή τα πρόσφατα εργατικά ατυχήματα έγινε συζήτηση σχετικά με τη λήψη μέτρων ασφαλείας, με τον Γιώργο Μαρίνο να επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι το ΚΚΕ, δίνει αυξημένο βάρος στην ασφάλεια των εργαζομένων, ιδιαίτερα σε χώρους εργασίας με αυξημένη επικινδυνότητα, όπως οι υπόγειες εξορύξεις.

Στη συνέχεια έγινε συνάντηση με τον πρόεδρο και μέλη της διοίκησης του Σωματείου Εργαζομένων, καθώς και εργαζόμενους στην εταιρεία, όπου έγινε συζήτηση με αναφορές σε θέματα που αφορούν την επικινδυνότητα και τις συνθήκες εργασίας, την τήρηση των μέτρων ασφαλείας, τις εργασιακές σχέσεις και τα μεροκάματα, καθώς και σε θέματα όπως η ακρίβεια σε ενέργεια, ηλεκτρικό ρεύμα και αγαθά πλατιάς λαϊκής κατανάλωσης.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Μαρίνος, επισήμανε μεταξύ άλλων την μεγάλη σημασία της ενότητας, της οργάνωσης και τη συσπείρωσης στο Σωματείο, τονίζοντας ότι το ΚΚΕ θα συνεχίσει να στέκεται στο πλευρό των εργαζομένων και να παλεύει μαζί τους για τα δίκαια αιτήματά τους.

Στο πλαίσιο αυτό επισήμανε τη σημασία ενίσχυσης του ΚΚΕ στις επερχόμενες εκλογές, κόντρα στους εκβιασμούς και τα κάλπικα διλήμματα, τονίζοντας πως οι εργαζόμενοι, μόνο με ισχυρό ΚΚΕ θα προβάλουν σθεναρή αντίσταση στην αντιλαϊκή πολιτική της οποιαδήποτε κυβέρνησης, θα δυναμώσει ο διεκδικητικός αγώνας, θα βελτιώνεται ο συσχετισμός δυνάμεων και θα διαμορφωθούν οι προϋποθέσεις για να ανοίξει ο δρόμος της ανατροπής του εκμεταλλευτικού συστήματος.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...