Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022

Σίμος Κεδίκογλου: Η πρόταση μομφής γίνεται σαν μια απέλπιδα προσπάθεια για την κάλυψη των πολιτικών του αδιέξοδων

Δριμύτατη κριτική στην αντιπολίτευση, πως «λόγω της ανικανότητάς της, επιδίδεται σε στείρες, άκαρπες και άγονες πολιτικές», ασκεί με δήλωσή του ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Σίμος Κεδίκογλου, με αφορμή την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατά της κυβέρνησης.

Ο κ. Κεδίκογλου, χαρακτηρίζει την κίνηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ, κ. Αλέξη Τσίπρα ως απέλπιδα «για την κάλυψη των πολιτικών του αδιέξοδων και κυρίως της καθοδικής του πορείας που δεικνύουν οι πρόσφατες δημοσκοπήσεις» και αναγνωρίζει ότι λάθη γίνονται μέσα από τα οποία μαθαίνουμε και προχωράμε.

Αναλυτικά η δήλωση του ΥφΑΑΤ και Βουλευτή Ευβοίας, κ. Σίμου Κεδίκογλου:

«Η συνήθης τακτική του ΣΥΡΙΖΑ, λόγω της ανικανότητάς του για άσκηση ουσιαστικής, γόνιμης και υγιούς αντιπολιτευτικής δράσης, είναι να κυνηγάει την ουρά του και να επιδίδεται σε στείρες, άκαρπες και άγονες πολιτικές. Η κίνηση του Αλέξη Τσίπρα να υποβάλλει πρόταση δυσπιστίας κατά της Κυβέρνησης, γίνεται σαν μια απέλπιδα προσπάθεια για την κάλυψη των πολιτικών του αδιέξοδων και κυρίως της καθοδικής του πορείας που δεικνύουν οι πρόσφατες δημοσκοπήσεις.

Είναι ευκαιρία για εμάς να αναδείξουμε και να προβάλλουμε τις πολιτικές μας και τα έργα μας, για την οικονομία, για την θωράκιση της χώρας, για το κράτος δικαίου, για τον ψηφιακό μετασχηματισμό, για την ασφάλεια, για το κράτος πρόνοιας, για το μεταναστευτικό για την αναδιάρθρωση του πρωτογενούς τομέα και πολλά ακόμα που έγιναν και δεν αναδείχθηκαν μέσα στην μεγάλη υγειονομική κρίση της πανδημίας.

Λάθη γίνονται, αστοχίες υπάρχουν, προς την αντιμετώπιση πρωτόγνωρων καταστάσεων και μέσα από αυτά μαθαίνουμε και προχωράμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...