Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021

Γιάννης Μανώλης: Σε ετήσια βάση πλέον η απόδοση των ανταποδοτικών ΑΠΕ στους δικαιούχους οικιακούς καταναλωτές

Εδώ και καιρό -τόσο με επιστολές στην αρμόδια Δ/νση του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας, όσο και με συναντήσεις με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου- έχω ζητήσει ο επιμερισμός των ανταποδοτικών ΑΠΕ υπέρ των καταναλωτών να γίνεται σε ετήσια βάση.

Σε σημερινή τηλεφωνική επικοινωνία με την κα Γαβρίδου, καθ’ύλην αρμόδια υπάλληλος του Υπουργείου για τα ανταποδοτικά ΑΠΕ, με ενημέρωσε οτι οι Επιτροπές για την εκκαθάριση των ποσών του 2020 συστάθηκαν και έχουν ξεκινήσει τους ελέγχους και σε εύλογο χρονικό διάστημα τα ποσά της προηγούμενης χρονιάς (2020) θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων. Τουτέστιν, η απόδοση των ποσών εφεξής θα γίνεται σε ετήσια βάση.

Το πιστέψαμε, το παλέψαμε, το πετύχαμε! 

Συνεχίζουμε, βέβαια, τον αγώνα για να απαλλαγεί η περιοχή, όπως το δικαιούται, από το τέλος ΕΤΜΕΑΡ, ώστε να δούμε φθηνό ρεύμα για το σύνολο των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων του Δήμου Καρύστου.

Τέλος, θα ήταν παράβλεψη αν δεν ευχαριστούσα τον Βουλευτή Ευβοίας, κ. Θ. Ζεμπίλη, ο οποίος με Ερώτηση του στον αρμόδιο Υπουργό κ. Κ. Σκρέκα και με συχνές οχλήσεις επέδειξε έμπρακτο ενδιαφέρον για την επίλυση του συγκεκριμένου θέματος!Προχωράμε μπροστά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...