Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021

Στην Κύμη ο Θ. Ζεμπίλης για τον αγιασμό της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού

Στην Κύμη βρίσκεται σήμερα ο Θανάσης Ζεμπίλης όπου και παρακολούθησε τον εθιμοτυπικό αγιασμό για τους πρωτοετείς φοιτητές της Ανώτατης Σχολής Εμπορικού Ναυτικού Κύμης. Χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Καρυστίας & Σκύρου κ.κ. Σεραφείμ, τελέστηκε Θεία Λειτουργία στον εκκλησιαστικό ναό της Σχολής και εν συνεχεία ακολούθησε δεξίωση στον χώρος της Ακαδημίας.

Ο Βουλευτής Ευβοίας υπογράμμισε την κομβικό ρόλο που παίζει η Ανώτατη Σχολή Εμπορικού Ναυτικού Κύμης τόσο για την περιοχή, όσο και για την ναυτική εκπαίδευση και κατ’ επέκταση την ελληνική ναυτιλία. «Η Κύμη είναι μία περιοχή με σπουδαία παράδοση στη ναυτοσύνη. 

Η Ανώτατη Σχολή Εμπορικού Ναυτικού Κύμης έχει συμβάλει τα μέγιστα στην ανάπτυξη και εξέλιξη της ναυτικής εκπαίδευσης, βγάζοντας άξια και ικανά στελέχη που σταδιοδρομούν με επιτυχία στις θάλασσες συνεχίζοντας μία παράδοση αιώνων», ανέφερε ο Θανάσης Ζεμπίλης.

Τέλος, ο Βουλευτής Ευβοίας συζήτησε με τον Διοικητή της Α.Ε.Ν. Κύμης, Αντιπλοίαρχο Λ.Σ. Γεώργιο Πολυχρονίου, θέματα που αφορούν την περαιτέρω ενίσχυση της Ακαδημίας με εκπαιδευτικό προσωπικό και υλικοτεχνική υποδομή. 

Ο Θανάσης Ζεμπίλης δεσμεύτηκε ότι θα προσπαθήσει να βοηθήσει να βρεθούν λύσεις για τα ζητήματα της Α.Ε.Ν. Κύμης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...