Κυριακή 25 Ιουλίου 2021

Ευχαριστήριο του Πανευβοϊκού Συλλόγου ΑμεΑ

Ευχαριστίες του Πανευβοϊκού Συλλόγου ΑμεΑ "Άνθρωπος-Ελπίδα- Πολιτισμός" για την προβολή της Ταινίας Μικρού Μήκους "Κάτω από τ΄αγάλματα "

Ο Πανευβοϊκός σύλλογος ΑμεΑ "Άνθρωπος - Ελπίδα -Πολιτισμός" παρουσίασε, στα πλαίσια του 5ου bio Mechanical Festival, Αυλιδείας Αρτέμιδος, 'Όρμος Μικρού Βαθέος, , την Ταινία Μικρού Μήκους . . " Κάτω από τ' αγάλματα " ( μετακίνηση 6) . Ιδέα - Σκηνοθεσία Σοφία Λιάκου , Γιάννης Τζέμης . Κινηματογράφηση Γιώργος Ζαφειρίου . Μουσική επιμέλεια Σοφία Λιάκου

Η προβολή της ταινίας έγινε την Τρίτη 20 Ιουλίου 2021 στις 9 το βράδυ στον κινηματογράφο REX. Μια παραγωγή του Συλλόγου με την ομάδα θεατρικής δημιουργίας και με εθελοντές .
Παρά τα πενιχρά οικονομικά μέσα του Συλλόγου μας και τις σοβαρές δυσκολίες λόγω του covid 19 τολμήσαμε και πάλι . 

Βρήκαμε διέξοδο στο αδιέξοδο , ένα μικρό μονοπάτι επικοινωνίας με τα παιδιά και τους εθελοντές με την ανεκτίμητη βοήθεια των ηθοποιών συνεργατών - εμψυχωτών Σοφίας Λιάκου και Γιάννη Τζέμη που συνέλαβαν την πρωτότυπη ιδέα να δημιουργήσουμε κάτι διαφορετικό συνάμα φιλόδοξο και ελπιδοφόρο στέλνοντας μηνύματα ανθρωπιάς και αισιοδοξίας. 

 Τους ευχαριστούμε από καρδιάς καθώς και τον ταλαντούχο συνεργάτη μας Γιώργο Ζαφειρίου, για την υπέροχη κινηματογράφηση - μοντάζ . Φυσικά και όλους όσοι συνέβαλλαν στην δημιουργία αυτής της ταινίας .

Την προβολή της παρακολούθησε αρκετός κόσμος , αλλά και εκπρόσωποι φορέων, οι οποίοι με το ενθουσιώδες χειροκρότημά τους επιδοκίμασαν την ιδέα και το αποτέλεσμά της. Τους ευχαριστούμε .

Ευχαριστούμε την Δήμαρχο Χαλκιδέων κα Έλενα Βάκα για την παρουσία της καθώς και για τα ουσιαστικά λόγια αγάπης και θαυμασμού που απεύθυνε για το έργο του συλλόγου και όλων όσων μοχθούν και φροντίζουν για την συνύπαρξη και αποδοχή των ΑμεΑ στο κοινωνικό γίγνεσθαι .

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου "Άνθρωπος - Ελπίδα -Πολιτισμός" ευχαριστεί την Πρόεδρο κα Ζωή Λιβανίου και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Θεάτρου Χαλκίδας, τους εκλεκτούς συνεργάτες και εθελοντές που μας έδωσαν την ευκαιρία να παρουσιάσουμε μια διαφορετική δημιουργία στο καταξιωμένο 5ο bio mechanical festival Αυλιδείας Αρτέμιδος.

Συμμετέχοντες κατά σειρά εμφανίσεως

Κατερίνα Τανισκίδη, Εύα Γούναρη, Μαρία Ξύδη, Γρηγόρης Μπεκιάρης, Γιώτα Κονοβέση, Νίκος Μαντάς, Αποστόλης Βουγέσης, Μαριλένα Ραγιά, Νίκος Δροσάτος, Νίκη Κατσώνη, Αλέκος Τσιμπούνης, Ελενα Χατήρα, Γιώργος Μιχαηλίδης, Αννα Ροδά, Βαγγέλης Μιχελής, Φώτης Δεμερτζής, Θανάσης Στάμου, Βασιλική Τζιγιάννη, Γιάννης Δεληανέστης, Μαριάννα Γαβριήλ, Μέγκυ Ντουλελάρι, Ντίνα Σκουμπρή.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο 

Η Πρόεδρος 
Ειρήνη Μερτζιάνη 

Η Γραμματέας
Μαρία Μπασούκου











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...