Σάββατο 12 Ιουνίου 2021

"Κύμη - Καλοκαίρι 2021 ".

Και εφέτος, όπως και το 2020 η Κοινότητα Κύμης θα διοργανώσει διάφορες εκδηλώσεις με τον τίτλο 
"Κύμη - Καλοκαίρι 2021"

Οι εκδηλώσεις σχεδιάστηκαν με βάση τις προϋποθέσεις ασφαλείας κατά τις πανδημίας από Covid - 19, τις εκδηλώσεις της Ι. Μ. Καρυστίας και Σκύρου, του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Κύμης, του Τμήματος Ευβοϊκών Σπουδών και τους Πολιτιστικούς Δεσμούς Κύμης-Αλιβερίου.

Βασικά όμως επηρεάστηκαν σοβαρά από τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821. Ο μήνας Ιούνιος είναι ο μήνας που η Κύμη ξεκίνησε την επανάσταση , με την ύψωση στο Ίντζου, στα Τσικαλαριά , με θέα την Κύμη τη σημαία της Επανάστασης. Έτσι και η Κοινότητα Κύμης ανάρτησε στο ηρώο στην πλατεία της Κύμης την Ελληνική Σημαία, την Σημαία του Δήμου Κύμης και την Εκκλησιαστική Σημαία του Πατριαρχείου.


Οι ημερομηνίες για τις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματισθεί είναι οι παρακάτω:

13 Ιουνίου 2021 : Ημέρα τιμής στον Ήρωα των Ηρώων Ταγματάρχη Ιωάννη Βελισσαρίου.

20 Ιουνίου 2021 : Ημέρα Τιμής των Αδελφών Χαρτσά.

27 Ιουνίου 2021 : Ημέρα έναρξης της Επανάστασης του 1821 στην Κύμη.

24 Ιουλίου 2021 : Βράβευση μαθητών για διαγωνισμό για το 1821.

Επίσης η Κοινότητα Κύμης έχει σχεδιάσει να πραγματοποιήσει και εφέτος την επιτυχημένη έκθεση Τοπικών Προϊόντων η οποία θα γίνει θεσμός, Ομιλία για την Επανάσταση του 1821, συναυλία κλπ, σε ημερομηνίες που θα ορισθούν μελλοντικά.

Οι υπόλοιποι φορείς, με τους οποίους για πρώτη φορά συντονιστήκαμε, ώστε να μην ορίσουμε εκδηλώσεις την ίδια μέρα, θα ανακοινώσουν τα προγράμματά τους .

Ελπίζουμε ότι οι οδηγίες πολιτικής προστασίας θα μας επιτρέψουν να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας, να μας τιμήσουν οι Δημότες και επισκέπτες της Κύμης με την παρουσία τους και να μείνουμε όλοι ευχαριστημένοι, όπως και πέρυσι.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2021.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...