Δευτέρα 17 Μαΐου 2021

Σύσκεψη σωματείων στο Εργατικό Κέντρο Εύβοιας

ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΡΩΜΑ 
Δευτέρα 19:00 στο Εργατικό Κέντρο Εύβοιας - ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ: Οργανώνουμε την πάλη μας για να αποσυρθεί το νέο αντεργατικό τερατούργημα

Δεν θα περάσει! – Το νομοσχέδιο να αποσυρθεί τώρα! Η απαίτηση να αποσυρθεί το νομοσχέδιο για τον εργάσιμο χρόνο, τη λειτουργία και τη δράση των σωματείων, το δικαίωμα στην απεργία ήταν απαίτηση της πικετοφορίας που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14 Μαΐου το απόγευμα στους δρόμους της Χαλκίδας μετά από κάλεσμα Συνδικάτων της περιοχής.
Το νομοσχέδιο της ΝΔ συνεχίζοντας στην κατεύθυνση όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων θέλει να κάνει ακόμα χειρότερη την αμοιβή και τους όρους εργασίας των εργαζομένων. Οργανώνουμε την πάλη μας για να αποσυρθεί και μαζί με αυτό και όλοι οι προηγούμενοι αντεργατικοί νόμοι που ψήφισαν οι κυβερνήσεις της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ κτλ.

Καλούμε τα σωματεία της περιοχής σε σύσκεψη στο Εργατικό Κέντρο Εύβοιας τη Δευτέρα το απόγευμα στις 19:00 ώστε να συντονίσουμε τη δράση μας και να αποφασίσουμε πως θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας μέχρι να αποσυρθεί το αντεργατικό τερατούργημα.

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ, ΕΝΩΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ, ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΕΥΒΟΙΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΕΛΑΪΔΙΤΗΣ ΑΕ, ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ “ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΝΗ.ΣΕΛ.ΑΝ.”, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖOMEΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ, ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΕΥΒΟΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...