Σάββατο 10 Απριλίου 2021

Β. Αποστόλου: Κανένας σχεδιασμός για το μέλλον της ακτοπλοϊκής σύνδεσης Μαρμαρίου - Ραφήνας

Δήλωση του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Ν. Ευβοίας και πρώην Υπουργού Βαγγέλη Αποστόλου, για την απάντηση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής στην αναφορά που κατέθεσε με την 1705/26.02.2021 επιστολή του Δημάρχου Καρύστου, στην οποία μετέφερε την διαμαρτυρία των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Καρύστου για την διακοπή της ακτοπλοϊκής γραμμής Μαρμαρίου - Ραφήνας:

“Στην απάντησή του ο κ. Πλακιωτάκης αναφέρει ότι αποκαταστάθηκε η ακτοπλοϊκή σύνδεση Μαρμαρίου – Ραφήνας ένα μήνα μετά την διακοπή της με δύο δρομολόγια ημερησίως, χρηματοδοτώντας τα για το χρονικό διάστημα 06/04/2021 έως 26/04/2021, χωρίς να εξασφαλίζει την συνέχισή τους την περίοδο των εορτών του Πάσχα.

Δυστυχώς και ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής αντιμετωπίζει το καίριο πρόβλημα του αποκλεισμού και της απομόνωσης ολόκληρων περιοχών της Ελλάδας, λόγω διακοπής των ακτοπλοϊκών γραμμών την περίοδο της πανδημίας, με τον ίδιο τρόπο που διαχειρίζεται η Κυβέρνηση τις επιπτώσεις του κορωνοϊού, ευκαιριακά και χωρίς μελλοντική πρόνοια.”

Επισυνάπτεται η απάντηση.


1 σχόλιο:

  1. Μου αρέσει που έπιασε τώρα τους βολευτες πρεμουρα για το Μαρμαρι. Έλεος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...