Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018

Συνάντηση Ζωής Λιβανίου με Συλλόγους των Λουκισίων και του Σκορπονερίου

Η Βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Λιβανίου, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Λουκισίων, Τσούρτο Γιάννη, τον Πρόεδρο, Μανωλά Παναγιώτη και μέλη του Εξωραϊστικού Συλλόγου «Η Ανθηδών», τον Πρόεδρο Ψάχο Γεώργιο και μέλη του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Οικιστών και Οικοπεδούχων Σκορπονερίου.

Τα μέλη των συλλόγων και οι κάτοικοι των Λουκισίων και του Σκορπονερίου παρέθεσαν μια σειρά προβλημάτων που αντιμετωπίζουν στη Βουλευτή, όπως η απουσία βασικών υποδομών με κυριότερο το ζήτημα των δρόμων και του οδικού δικτύου που δεν συντηρείται, τις αδικαιολόγητες καθυστερήσεις για την διανομή των ανταποδοτικών οφελών από τις ανεμογεννήτριες, τα
προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή από την λειτουργία μονάδας ιχθυοκαλλιέργειας και μια σειρά ζητημάτων που αν και τις έχουν θέσει στις αρμόδιες υπηρεσίες και φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης δεν έχουν επιλυθεί. 


Η Ζωή Λιβανίου, δεσμεύτηκε να συνδράμει τις προσπάθειες των κατοίκων των Λουκισίων και του Σκορπονερίου θέτοντας τα ζητήματα που τους απασχολούν στη Βουλή και την ελληνική κυβέρνηση προκειμένου αυτά να αναδειχτούν δημόσια και να προκύψουν λύσεις. «Τα περισσότερα ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους στα Λουκίσια και το Σκορπονέρι, ανήκουν εξ ολοκλήρου στις αρμοδιότητες του Δήμου. 

Από τη στιγμή που δεν επιλύονται είναι χρήσιμο να ενημερωθούν σχετικά οι αρμόδιοι Υπουργοί και όπου είναι εφικτό να παρέμβουν» δήλωσε χαρακτηριστικά. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...