Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Ο Συμεών Κεδίκογλου στον Σταύρο Καλαφάτη, αρμόδιο Υπουργό Περιβάλλοντος, για να δοθεί προτεραιότητα στο ζήτημα της συνοικίας Η της Χαλκίδας

Ο βουλευτής συναντήθηκε με τον αναπληρωτή υπουργό κ. Καλαφάτη την περασμένη εβδομάδα για να του ζητήσει να δοθεί προτεραιότητα στο ζήτημα της ολοκλήρωσης της ένταξης της συνοικίας Η, που ταλαιπωρεί επί χρόνια κατοίκους της Χαλκίδας. Στην συνάντηση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Χαλκίδας κ. Ζεμπίλης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου των κατοίκων της Έξω Παναγίτσας κ. Τσιτσίγκος καθώς και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου κ. Αλεξιάδης, αρμόδιος για θέματα πολεοδομίας. 

Ο βουλευτής ζήτησε, αφού το έργο είναι ώριμο, δίκαια να εξεταστεί κατά προτεραιότητα και χωρίς άλλες καθυστερήσεις. Ο Υπουργός έδειξε να κατανοεί το πρόβλημα όπως και τις ελλείψεις της δημόσιας διοίκησης και, παρουσία του βουλευτή και των παρευρισκομένων, ζήτησε από την αρμόδια διεύθυνση πολεοδομίας του Υπουργείου να εξεταστεί το θέμα της συνοικίας Η στην πρώτη συνεδρίαση του ΚΕΣΥΠΟΘΑ την ερχόμενη Πέμπτη. 

Αναμένοντας την συνεδρίαση του κεντρικού οργάνου την Πέμπτη, ο βουλευτής παρακολουθεί την πορεία και συνεχίζει να παρεμβαίνει όπου σημειώνονται καθυστερήσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...