Δευτέρα 24 Αυγούστου 2026

Βαγγέλης Σφυριδης: Παρέμβαση για τα έργα στο Μαρμάρι

Ντροπή είναι το λιγότερο που μπορεί να πει κανείς!

Μέχρι τις 13/08 το Μαρμάρι ήταν ένα εργοτάξιο. Και από σήμερα, ξανά εργοτάξιο.

Κανένας σεβασμός στους επισκέπτες, αλλά και στους επαγγελματίες που προσπαθούν εδώ και χρόνια να κρατήσουν ζωντανές τις επιχειρήσεις τους, σε μια μικρή και ιδιαίτερα απαιτητική τουριστική περίοδο.

Φέτος, οι εργασίες μέσα στην τουριστική σεζόν έχουν ήδη προκαλέσει σοβαρή απώλεια εισοδήματος στους επαγγελματίες της περιοχής. 

Και σήμερα, οι εργασίες ξεκινούν στο κεντρικότερο σημείο του χωριού, πίσω από την εκκλησία, δίνοντας ουσιαστικά τη χαριστική βολή στις επιχειρήσεις που βρίσκονται εκεί.

Η Δημοτική Αρχή οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες της. Το έργο πρέπει να αναβληθεί και να συνεχιστεί μετά το τέλος της τουριστικής περιόδου.

Παράλληλα, στο συγκεκριμένο σημείο είχε πραγματοποιηθεί ανάπλαση και είχε γίνει παραλαβή του έργου μόλις πριν από λίγα χρόνια. 

Είναι εύλογο να αναζητηθούν ευθύνες για την κακοτεχνία και για το γεγονός ότι σήμερα απαιτούνται εκ νέου εργασίες στο ίδιο σημείο.

Ως δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης, δεν πρόκειται να μείνω θεατής.

Θα προχωρήσω άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να ζητηθεί η αναβολή των εργασιών για μετά το τέλος της τουριστικής περιόδου και να προστατευτούν οι επαγγελματίες και η εικόνα του Μαρμαρίου.

Το Μαρμάρι δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται ως εργοτάξιο μέσα στην καρδιά της τουριστικής σεζόν.

Οι επαγγελματίες, οι επισκέπτες και οι κάτοικοι απαιτούν σεβασμό. Και ο Δήμος έχει υποχρέωση να τους τον δείξει.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...