Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Στη δεύτερη Γενική Συνέλευση του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών συμμετείχε το Επιμελητήριο Εύβοιας

Στη δεύτερη Γενική Συνέλευση του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών (ΕΕΔΕΓΕ) για το 2024 συμμετείχε, εκπροσωπώντας το Επιμελητήριο Εύβοιας, η κα Δέσποινα Καραμπέτσου. Την εκδήλωση που έλαβε χώρα το Σάββατο 12 Οκτωβρίου φιλοξένησε το Επιμελητήριο Έβρου.

Οι εργασίες της Γ.Σ. εστίασαν στις δράσεις που πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα με σκοπό την ενίσχυση της γυναικείας επιχειρηματικότητας.

Η Πρόεδρος του ΕΕΔΕΓΕ, κα Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου, στην ομιλία της τόνισε μεταξύ άλλων ότι το ΕΕΔΕΓΕ συνεχίζει εδώ και 20 χρόνια αδιάλειπτης και πολυδιάστατης δράσης να προτείνει λύσεις, να συμμετέχει ενεργά στο δημόσιο διάλογο και να πρωταγωνιστεί σε εμβληματικές θεσμικές αλλαγές – όπως είναι η υποχρεωτική εκπροσώπηση των γυναικών στα ΔΣ των εισηγμένων εταιρείων κατά 25% και η θέσπιση του επιδόματος μητρότητας.

Στην εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυνε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου, κ. Χριστόδουλος Τοψίδης, ο Δήμαρχος της Αλεξανδρούπολης, κ. Γιάννης Ζαμπούκης, ο Βουλευτής Έβρου, κ. Χρήστος Δερμεντζόπουλος και η Πρόεδρος της εταιρείας «ΑΚΡΙΤΑΣ ΑΕ» και Πρόεδρος ΣΒΕ, κα Λουκία Σαράντη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...