Δευτέρα 22 Απριλίου 2024

Το Επιμελητήριο Εύβοιας στην Τουριστική Έκθεση TRAVEL EXPO CYPRUS

Το Επιμελητήριο Εύβοιας εκπροσώπησαν (19 έως 21 Απριλίου 2024) στην Τουριστική Έκθεση
TRAVEL EXPO CYPRUS, ο Α΄ Αντιπροέδρος κ. Νίκος Μώρος, ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Μαραγκός και η Υπεύθυνη Τουρισμού κα Παρασκευή Μπουραντά.

Τα εγκαίνια της πολύ αναβαθμισμένης Έκθεσης που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, προσελκύοντας πέραν των 10.000 επισκεπτών, τέλεσαν από κοινού ο Υφυπουργός Τουρισμού κ. Κώστας Κουμής και ο Πρέσβης της Ελλάδας στην Κύπρο κ. Ιωάννης Παπαμελετίου.

Κατά την διάρκεια της, οι εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου σε μια χώρα που αποτελεί μια από τις σημαντικές τουριστικές αγορές της Ελλάδας, μέσα από την στοχευμένη και εποικοδομητική συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας πρόβαλαν με παρουσιάσεις και συνεντεύξεις, τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των τουριστικών υπηρεσιών, υποδομών και επιχειρήσεων της Εύβοιας και της Σκύρου σε παράγοντες της κυπριακής τουριστικής αγοράς και σε tour operators καθώς επίσης και σε διαμορφωτές κοινού, με τα μηνύματα να είναι εξαιρετικά αισιόδοξα.

Τη δυναμική προβολή του συνολικού τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην Έκθεση TRAVEL EXPO CYPRUS στήριξε με την παρουσία της η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού κα Φανή Παπαθωμά.

Παράλληλα κατά τη διάρκεια της Έκθεσης, μέσα από την συνεργασία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με την Αγροδιατροφική Σύμπραξη Στερεάς, προϊόντα παραγωγών και μεταποιητών της περιοχής καθώς και η γαστρονομία της προβλήθηκαν στους επαγγελματίες του χώρου κερδίζοντας το ενδιαφέρον τους. 

Την εν λόγω πρωτοβουλία στήριξε ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Στερεάς κ. Κώστας Γαλάνης ενώ από πλευράς Επιμελητηρίου η κα Παρασκευή Αγιοστρατίτη εκπρόσωπος του Φορέα στην Σύμπραξη.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...