Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022

Κάλεσμα της Αγωνιστικής Συνεργασίας Εργατικού Κέντρου Εύβοιας

Κάλεσμα της «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ» σε όλους τους εργαζόμενους και στους εκλεγμένους Αντιπροσώπους στο Συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας που είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο 25/6/22.

Η «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ» είναι ο συνδυασμός που συγκροτήθηκε με πυρήνα την «Ταξική Ενότητα» και δεκάδες ακόμα εργαζόμενους και εργαζόμενες, με διαφορετικές ιδεολογικές αφαιτηρίες.

Εργαζόμενους και εργαζόμενες που συναντηθήκαμε όλο το προηγούμενο διάστημα στους αγώνες που αναπτύχθηκαν στους χώρους δουλειάς για το μεροκάματο, τις συνθήκες εργασίας, τα εργασιακά δικαιώματα, ενάντια στο κλείσιμο της ΛΑΡΚΟ καθώς και για τα συνολικότερα ζητήματα όπως η Υγεία, η πανδημία, η ακρίβεια, ο πόλεμος, οι πλημμύρες, οι πυρκαγιές.


Παράλληλα με όλα αυτά, είμαστε όλοι εμείς που δε συμβιβαστήκαμε αλλά -αντίθετα- αντιταχθήκαμε στην παράλυση, τον εκφυλισμό και την απαξίωση που έσυρε το Εργατικό Κέντρο η σημερινή ηγετική ομάδα των παρατάξεων «ΕΜΕΙΣ – Συνεργαζόμενοι» και «ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...