Κυριακή 19 Ιουνίου 2022

Σίμος Κεδίκογλου: Θα καταφέρουμε να περιορίσουμε τη φωτιά στον Κρεμαστό

Στο μέτωπο της φωτιάς που ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου (18/6) στην περιοχή μεταξύ Γάϊας και Κρεμαστού στη Εύβοια, βρίσκεται από την πρώτη στιγμή ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Σίμος Κεδίκογλου ο οποίος συμμετείχε σε διαρκείς συσκέψεις για τον συντονισμό της κατάσβεσης.

Ο Υφυπουργός σε δηλώσεις του, επισήμανε ότι πολλές περιοχές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για ενίσχυση στη κατάσβεση των μετώπων. «Έρχονται διαρκώς ενισχύσεις από Θεσσαλία, από Στερεά», είπε και συμπλήρωσε ότι οι πυροσβεστικές δυνάμεις εκτιμούν ότι θα οριοθετήσουν τη φωτιά παρότι διατηρείται ο ισχυρός άνεμος, και με το πρώτο φως της μέρας που θα έρθουν τα εναέρια μέσα, θα τεθεί υπό έλεγχο.

«Αν δεν έχουμε περίεργες αλλαγές του ανέμου θα κρατηθεί υπό έλεγχο. Είναι καλύτερη η εικόνα από ότι ήταν πριν λίγες ώρες. Με το πρώτο φως της ημέρας θα επιχειρήσουν τα εναέρια μέσα, εκεί δίνεται η μάχη», εξήγησε και συνεχάρη τη Πυροσβεστική για την πολύ καλή δουλειά που κάνει. «Θα καταφέρουμε να περιοριστεί», κατέληξε ο κ. Κεδίκογλου.

1 σχόλιο:

  1. Το φόντο με προφίλ τη πυρκαγιά σας μάρανε. Πέρυσι που ήσασταν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...