Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

Δ.Ε.Κύμης - Αίτημα για Προσωπικό Καθαριότητας και Χειρωνακτικών Εργασιών

Όπως γνωρίζετε, με το τέλος Ιουνίου λήγει ο χρόνος εργασίας για το προσωπικό που είχε προσληφθεί ως κοινωφελούς εργασίας από τον Σεπτέμβριο του 2020 και μετά την δίμηνο παράταση.

2. Ήδη τα άτομα ηλικίας κάτω των 55 ετών, έχουν πάψει να εργάζονται λόγο συμμετοχής σε πρόγραμμα εκπαίδευσης ηλεκτρονικών υπολογιστών

3. Από την 1η Ιουλίου του 2021 θα εργάζονται στις ειδικότητες του θέματος από προσλήψεις του Δήμου :

α. Δύο άτομα για την καθαριότητα της Δ.Ε.Κύμης, όπου περιλαμβάνονται η καθαριότητα της Κοινότητας Κύμης , των Νεκροταφείων ολοκλήρου της Δ.Ε Κύμης, των παραλιών και των Τοπικών Κοινοτήτων και ιδιαίτερα των Εκκλησιών λόγο εορτών και πανηγύρεων, καθώς και των χώρων πέριξ των κάδων απορριμμάτων.

β. Ένα άτομα για το συνεργείο Χειρωνακτικών Εργασιών για ανάλογες εργασίες σε όλη την Δ.Ε.Κύμης

4. Επίσης πρέπει να προσθέσουμε ότι παρουσιάζεται και ένα πρόβλημα στη τουριστική παραλία «Σουτσίνι», όπου επί του παρόντος δεν υπάρχει διαχειριστής, ο οποίος θα αντιμετώπιζε και τα θέματα καθαριότητας του χώρου.

5. Μετά τα παραπάνω θεωρούμε αναγκαία την πρόσληψη προσωπικού για διάστημα τεσσάρων (4) μηνών από 1η Ιουλίου τουλάχιστον ανά δύο(2) άτομα για τα συνεργεία καθαριότητα και συνεργείο χειρωνακτικών εργασιών,.

6. Παρακαλούμε για τις κατά την κρίση σας ενέργειες.

Ο Πρόεδρος της Κοιν. Κύμης
ΤΣΥ Αγγελής Γ. Μαργέλης
Αντιστράτηγος ε.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...