Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020

Ζάχος Χατζηνικολής: Πως Ασκούμε την Αντιπολίτευση

Φίλες και Φίλοι Όταν δημιουργήσαμε τον συνδυασμό μας , ΑΛΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΡΑ , είχαμε θέσει και εξαγγείλει τις βασικές αρχές μας ,με τις οποίες συμφώνησαν όλοι οι υποψήφιοι που συμμετείχαν και απάρτισαν τον συνδυασμό μας .

Όσοι θεώρησαν ότι οι εξαγγελίες αυτές ήταν προεκλογικές αερολογίες , ποιούνται πλάνη οικτρά. Οι οκτώ σύμβουλοι που εκλεχτήκαμε , αναλάβαμε και την υποχρέωση ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΨΕΥΣΟΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ συνυποψηφιο μας, ιδίως διότι αγωνίστηκαν ανιδιοτελώς και σε πάρα πολύ αντίξοες συνθήκες , αλλά και κανένα συνδημότη μας .

Καλούμε λοιπόν την δημοτική αρχή να αφήσει κάθε προσπάθεια μάταιης υπεκφυγής , είτε με δελτία τύπου περί δήθεν λάσπης ( προφανώς θεωρεί λάσπη το αίτημα για διαφάνεια !!!!), είτε με κείμενα που αποστέλλουν στο EVIATOP , άτυπο εκπρόσωπο τύπου της δημοτικής αρχής, το οποίο ΕΥΒΟΙΑΤΟΠ , εκτελώντας ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ίσως επ ανταλλάγματι, αναρτά, όπως και χθες, εις βάρος μου οιαδήποτε απύθμενη γελοιότητα μπορεί να σκεφτεί κάποιος και δημικρής αντίληψης , με προφανέστατο σκοπό . 

Αντι όλων αυτών , καλούμε την Δημοτική αρχή να απαντήσει άμεσα και διαδοχικά σε ΟΛΕΣ τις αιτήσεις που έχομε υποβάλλει και πρωτοκολλήσει εως σήμερα , διότι απαντήσεις θα λάβομε ούτως η άλλως , είτε απ ευθείας από τον Δήμο , που είναι και αυτό που επιθυμούμε , είτε , αναγκαστικά και ειδικότερα με τον τρόπο που αναφέρεται στο με αρ πρωτ 208224/ 9-11-2020 έγγραφο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης προς το Γραφείο του Δημάρχου και που κατωτέρω αναρτάμε , με το οποίο η Αποκεντρωμένη ζητά πλήρη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση από τον κ Δήμαρχο για όλα ανεξαιρέτως τα ερωτήματα μας σχετικά με τα 4.000.000 ευρω των Κοινοτήτων από τις ΑΠΕ και που προφανώς ΟΥΔΕΠΟΤΕ ο Δήμος είχε προβεί στην εκ του νόμου κατ έτος ενημέρωση και τώρα τρέχουν να μαζέψουν τα αμάζευτα. Όλα τα ανωτέρω τα είχαμε αναλυτικά εκθέσει προεκλογικά και αυτά υλοποιούμε . Αυτά προς το παρόν και έπεται η συνέχεια

20 -11-2020
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗΖΑΧΟΣ ΔΗΜ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΗΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...