Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020

Οικονομικό και Τεχνικό Επιμελητήριο συνεπικουρούν στην πρόθεση του Επιμελητηρίου για την αναβίωση της Τεχνικής Σχολής ΄΄ Δημόκριτος ΄΄ ως εκπαιδευτικό κέντρο

Μετά τους επίτιμους Προέδρους του Επιμελητηρίου Εύβοιας και οι Πρόεδροι του Οικονομικού Επιμελητηρίου (9ο Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας) και του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (Παράρτημα Ευβοίας) κ.κ. Γιάννης Κοτρογιάννης και Κωνσταντίνος Λάππας, εξέφρασαν στον Πρόεδρο του Φορέα κ. Γιάννη Γεροντίτη και σε Μέλη της Δ.Ε. την απόλυτη στήριξη τους στην βούληση της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Εύβοιας για την αναβίωση της Τεχνικής Σχολής του Δημοκρίτου σε εκπαιδευτικό κέντρο.
Την εν λόγω θέση τους οι Προέδροι του Οικονομικού και του Τεχνικού Επιμελητήριου την κατέθεσαν με κάθε σαφήνεια, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29/10/ 2020 - με την ευκαιρία της διεξαγωγής Δημόσιας Ηλεκτρονικής Διαβούλευσης του Επιμελητηρίου για τον Δημόκριτο - παρουσία και των κυρίων, Μώρου Νικόλαου – Ανδρέα Α΄ Αντιπρόεδρου Επιμελητηρίου Εύβοιας, Σταθόπουλου Ιωάννη Β΄ Αντιπρόεδρου, Μαραγκού Ιωάννη Γενικού Γραμματέα, Κουτσαύτη Σπυρίδων Οικονομικού Επόπτη.

Τόσο ο κ. Κοτρογιάννης όσο και ο κ. Λάππας, μέσα σε ένα πλαίσιο συνέπειας και συνέχειας της ιστορίας της Σχολής αλλά και μέσα σε ένα πλαίσιο καθολικής αναγνώρισης του εξαιρετικά ποιοτικού έργου της αλλά και της πολυετούς προσφοράς της, κυρίως στην τοπική κοινωνία και στην τοπική επιχειρηματικότητα, χαρακτήρισαν ως απολύτως ιδανική την κατεύθυνση προσανατολισμού για την αναβίωση της σε ένα σύγχρονο πολυμορφικό εκπαιδευτικό κέντρο. 

Ένα κέντρο αναγκαίο σήμερα - όπως τόνισαν - για τον τόπο, αφού μελλοντικά θα συμβάλει καταλυτικά στην δημιουργία της σύγχρονης γενιάς καταρτισμένων και εξειδικευμένων επαγγελματιών. 

Οι φιλοξενούμενοι Προέδροι, κατέθεσαν επι του θέματος, τις αρχικές τους εκτιμήσεις, κυρίως αναφορικά με τους σχεδιαζόμενους τομείς και άξονες λειτουργίας του εν λόγω εκπαιδευτικού κέντρου και έθεσαν από την πρώτη στιγμή, τις υπηρεσίες τους στην διάθεση του Φορέα ιδίως, επι θεμάτων που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...